• 1399/04/10 - 06:12
  • - تعداد بازدید: 8
  • - تعداد بازدیدکننده: 8
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZNUVo

پايش عملکرد مراکز آموزشي درماني دانشگاه با هدف تحقق مديريت بيمارستاني هوشمندتر

رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران در جلسه پايش عملکرد مرکز آموزشي درماني فيروزآبادي عنوان کرد: اين برنامه با هدف پيش بردن مديريت بيمارستاني هوشمندتر و کم خطاتر انجام مي شود و با برنامه ريزي مناسب به تدريج در تمام مراکزتحت پوشش اجرا خواهد شد.

رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران در جلسه پايش عملکرد مرکز آموزشي درماني فيروزآبادي عنوان کرد: اين برنامه با هدف پيش بردن مديريت بيمارستاني هوشمندتر و کم خطاتر انجام مي شود و با برنامه ريزي مناسب به تدريج در تمام مراکزتحت پوشش اجرا خواهد شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه: جلسه پايش عملکرد و تحليل فرآيندهاي مرکز آموزشي درماني فيروز آبادي با حضور دکتر کوهپايه زاده؛ رئيس دانشگاه ، دکتر جعفري؛ رئيس موسسه عالي سلامت ( معتمد)؛ معاونين و روساي مراکز آموزشي درماني ، روز دوشنبه 9 تير1399 در سالن کنفرانس ستاد مرکزي برگزار شد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران عنوان کرد: ارزيابي و بررسي وضعيت مالي ، اداري و مديريت مرکز فيروزآبادي بر اساس شاخص هاي مستند و به منظور تهيه نسخه پيشنهادي براي ارتقاء فرآيندها و اجراي آن در يک بازه زماني مشخص انجام شده است.
دکتر کوهپايه زاده بيان کرد: پايش مراکز آموزشي درماني به منزله نظارت و مديريت روان تر و سريع تر ، شناسايي نقاط ضعف و تلاش در جهت رفع آن ، تقويت نقاط قوت و ارتقاء کيفيت خدمات ارائه شده مي باشد.
-    ارزيابي با هدف اجراي مديريت بيمارستاني هوشمندتر و کم خطاتر:
وي اظهارکرد: اين ارزيابي در راستاي تحقق مديريت بيمارستاني هوشمندتر و کم خطاتر انجام مي شود و با برنامه ريزي مناسب به تدريج در تمام بيمارستانها اجراخواهد شد.
ايشان ضمن اشاره بر تشکيل جلسه تحليل تکميلي تصريح کرد: داشبورد مديريتي براي نظارت و ارزشيابي بخشهاي تحت پوشش بايد تهيه شود.
-    شناسايي فرصت هاي مناسب براي افزايش راندمان :
دکتر کوهپايه زاده تاکيد کرد:اقدامات جاري بايد در راستاي شناسايي فرصت ها و با هدف افزايش راندمان و درآمدزايي انجام شود.
همچنين بايد بررسي شود که چگونه مي توان از اتمسفر آموزش جهت بالابردن راندمان استفاده کرد.
ايشان اين برنامه را به عنوان يک نسخه مديريتي کلان در سطح دانشگاه معرفي کرد و افزود: شروع کار شايد سخت باشد ولي با تلاش ، بهره گيري از خرد جمعي و ارائه مداخلات مناسب ؛ مشکلات بيمارستان ها حل و موفقيت حاصل مي شود.
-    مهم برشمردن ارتقاء فرآيندها و نظم سازماني:
رئيس دانشگاه ، ارتقاء فرآيندها و ايجاد نظم سازماني را مهم برشمرد و بيان داشت: بالاترين گردش مالي مربوط به بيمارستانها است لذا بايد با بهبود وضعيت موجود و سرمايه گذاري مناسب از هدررفت منابع جلوگيري شود.
لازم به ذکر است دکتر جعفري؛ مسئول تيم مشاور ارزيابي و پايش بيمارستاني در اين جلسه ، گزارشي از نتايج کسب شده در پايش اوليه مرکز آموزشي درماني فيروزآبادي را ارائه کرد و افزود: مهمترين چالش هاي اين مرکز مربوط به حوزه نيروي انساني ، مالي ، HIS و منابع فيزيکي است و راهکار پيشنهادي براي بهبود وضعيت؛ مداخله ستادي با محوريت HIS مي باشد.
در ادامه اعضاي حاضر درخصوص راهکارهاي ارتقاء فرآيندها تبادل نظر کردند و پيشنهادات خود را ارائه  دادند که از مهمترين آنها مي توان به موارد ذيل اشاره کرد: 
-    تجميع نرم افزارهاي اداري- مالي
-    تهيه داشبورد HIS
-    پايش مستمرنظام درآمد و پرداخت
-    تهيه دستورالعمل هاي کامل آموزشي 
-    بکارگيري افراد عملياتي باتجربه
-    تدوين شيوه نامه و تعيين متولي کنترل اسناد پزشکي
-    استفاده از تکنولوژي جهت جبران کاهش نيروي انساني
-    تحليل هزينه پرونده هاي گلوبال و هتلينگ
-    تفکيک بررسي چالش هاي مشترک و خاص مراکز آموزشي درماني 
-    ارائه مداخلات مناسب جهت حل چالش هاي نيروي انساني ، مالي و ...
-    تعيين مجري مشخص جهت رفع نواقص و بهبود وضعيت موجود 
-    تقويت روابط بين بيمارستاني و شناسايي فرصت جهت کاهش هزينه ها و افزايش درآمدها


تهيه خبر : رهنورد
عکس : گرامي 



  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 326656
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم