• 1399/08/01 - 05:48
  • - تعداد بازدید: 10
  • - تعداد بازدیدکننده: 10
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZQpWo

آيا با همزماني آنفلوانزا و کرونا آمار مرگ و مير بالا مي‌رود؟

استاد دانشگاه علوم پزشکي ايران افزايش ابتلا به بيماري کرونا و در نتيجه افزايش مرگ و مير در کشور را به دليل بي‌توجهي بسياري از مردم به توصيه‌هاي بهداشتي دانست و گفت: اگر نکات پيشگيري به ويروس کوويد?? را رعايت کنيم به بيماري آنفلوآنزا هم مبتلا نمي‌شويم.

دکتر حسين کيواني ويروس شناس با طرح اين سوال که آيا همزماني آنفلوآنزا و کرونا به مرگ و مير بيشتر منجر مي شود؟، افزود: رعايت پروتکل هاي بهداشتي سبب کاهش ابتلا به آنفلوآنزا مي شود، به همين دليل همزماني اين ? بيماري به هيچ وجه نگران کننده نيست.
وي با بيان اين که ميزان سرايت و سرعت انتشار ويروس کرونا بسيار بيشتر از آنفلوآنزا است، ادامه داد: در صورت رعايت پروتکل هاي بهداشتي، مواجه شدن اين بيماري با کرونا اتفاقات عجيبي را رقم نمي‌زند و سبب مرگ و مير بيشتر مردم نمي‌شود.

اين ويروس شناس يادآور شد: آنفلوآنزا امسال مساله جدي نيست و مردم نبايد نگران اين بيماري باشند، در صورت بي توجهي به پروتکل هاي بهداشتي کشور با همين سير کرونا روبرو خواهد بود و آنفلوآنزا خطر جدي براي افزايش ابتلا يا مرگ و مير نخواهد بود.
کيواني، مهم ترين علت کاهش آنفلوآنزا را رعايت بهتر توصيه هاي بهداشتي از جمله دست ندادن، شستن مرتب دست ها با آب و صابون، استفاده از ماسک و رعايت فاصله اجتماعي اعلام کرد و گفت: ميزان ابتلا به اين بيماري به علت رعايت توصيه هاي بهداشتي در نيمکره جنوبي کاهش يافته و به نظر مي رسد در نيمکره شمالي هم شاهد اين وضعيت باشيم.
 

فقط افراد داراي بيماري زمينه اي واکسن آنفلوآنزا بزنند

استاد دانشگاه علوم پزشکي ايران همچنين توصيه کرد: مبتلايان به بيماري هاي زمينه اي واکسن آنفلوانزا بزنند، بيماران ريوي مزمن، قلبي و عروقي، ديابتي، افراد سالمند، کادر پزشکي و زنان باردار بايد اين واکسن را تزريق کنند.
کيواني با بيان اين که مردم عادي در صورت رعايت اصول بهداشتي ضرورت چنداني براي تزريق واکسن ندارند، تاکيد کرد: اگر پروتکل هاي بهداشتي کرونا را رعايت کنند ابتدا آنفلوآنزا بسيار کاهش مي يابد و در اين شرايط به نظر مي رسد افراد عادي امسال نياز به تزريق واکسن  ندارند.
وي بر لزوم استفاده از ماسک تاکيد کرد و گفت: استفاده از ماسک، شستن دست ها، تماس نزديک نداشتن در کنترل بيماري کرونا بسيار موثر است.
اين ويروس شناس ادامه داد: با رعايت توصيه هاي بهداشتي، سرعت انتشار کاهش مي يابد که ضمن بيمار نشدن برخي افراد، نظام سلامت هم مي تواند خدمات مناسب به بيماران ارائه کند.
کيواني افزود: در حال حاضر ريشه کني و توقف پاندمي کرونا بسيار بعيد است اما با رعايت توصيه هاي بهداشتي مي توان بيماري را مهار کرد و از تعداد تلفات کاست.
وي همچنين گفت: ظرفيت مراکز درماني محدود است، در حال حاضر ظرفيت برخي بيمارستان ها تقريبا تکميل شده است و باندازه کافي تخت براي بيماران نيازمند به آي سي يو وجود ندارد.

منبع ايرنا
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 328539
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم