• 1400/01/19 - 06:41
  • - تعداد بازدید: 7
  • - تعداد بازدیدکننده: 7
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
  • /ZUHVo
در ديدار با نايب رييس کميسيون اقتصادي مجلس مطرح شد

ضرورت اصلاح شاخص بودجه ريزي دانشگاه هاي علوم پزشکي

در ديدار با نايب رييس کميسيون اقتصادي مجلس مطرح شد
ضرورت اصلاح شاخص بودجه ريزي دانشگاه هاي علوم پزشکي


نايب رييس کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي در ديدار با هيات رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران ضمن پيشنهاد تشکيل اتاق فکر با حضور برخي نمايندگان مردم تهران در مجلس، گفت: اصلاح شاخص بودجه بندي دانشگاه هاي علوم پزشکي مي تواند، به عنوان اولين موضوع در اين اتاق فکر مطرح و در بودجه بندي سال آينده اعمال شود.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر سيد احسان خاندوزي؛ نايب رييس کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي چهارشنبه هجدهم فروردين ???? در ديدار با رييس و معاونين دانشگاه علوم پزشکي ايران ضمن ابراز خدا قوت به تلاش هاي يکساله مديران نظام سلامت کشور، اظهار کرد: مردم در دوران کرونا بيش از پيش احساس کردند که چقدر مرهون از خودگذشتگي کادر بهداشتي و درماني کشور هستند.
وي با بيان اينکه نقاط قوت و ضعف نظام سلامت نيز در اين چالش بزرگ آشکارتر شد، افزود: مي دانيم که نظام سلامت به دليل تنگناهاي مالي و عدم همراهي  برخي سياستگزاران کشور با سختي توانست اين دوره را پشت سر بگذارد.
نماينده مردم تهران در مجلس با اشاره به بازديدهاي انجام شده از بيمارستان حضرت رسول(ص)، شهداي يافت آباد و شفايحياييان به مناسبتهاي مختلف، گفت: انشالله بتوانيم بر اساس وظايف نمايندگي خود به طور خاص در مورد شهر تهران، با کمک گرفتن از ظرفيت هاي بيروني و تقويت ظرفيت هاي داخلي در دانشگاه علوم پزشکي ايران شرايط را براي ارائه خدمت مطلوب به مردم بيشتر  لفراهم کنيم.
وي در ادامه با ارائه پيشنهاد شکل گيري يک اتاق فکر مشترک با ترکيبي از نمايندگان تهران در مجلس شوراي اسلامي به منظور رفع نيازمندي هاي بخش هاي درماني و بهداشتي پايتخت، افزود: در اين شرايط سخت اگر نيازمند اولويت بندي باشيم، بايد اولويت ها از سوي دست اندرکاراني که ارتباط مستقيم با موضوع دارند، تعيين شود تا به بيراهه نرويم.
دکتر خاندوزي تاکيد کرد: اصلاح شاخص بودجه بندي دانشگاه هاي علوم پزشکي مي تواند، به عنوان اولين موضوع در اين اتاق فکر مطرح و در بودجه بندي سال آينده اعمال شود.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه افزايش قيمتها موجب شده، هزينه هاي ارائه خدمت بالا رود، اظهار کرد: علاوه بر ارائه متمرکز برخي خدمات به منظور افزايش بهره وري، مي توانيم بخشي از اين افزايش هزينه ها را با درآمدزايي ارزي از جمله توسعه گردشگري سلامت و جذب دانشجوي خارجي جبران کنيم.
وي با اشاره به اهميت جلب حمايت خيرين سلامت، افزود: در حال حاضر توجه ويژه اي به نظام سلامت وجود دارد، بنابراين لازم است براي افزايش سهم خيرين در بودجه دانشگاه، برنامه ريزي جدي تري انجام شود.
دکتر جليل کوهپايه زاده؛ رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران نيز در ابتداي اين نشست اظهار کرد:  دانشگاه علوم پزشکي ايران در غرب و بخشي از جنوب استان تهران شامل هفت منطقه شهرداري تهران و پنج شهرستان شهريار، بهارستان، ملارد، شهرقدس و رباط کريم به پنج ميليون و ??? هزار نفر خدمات بهداشتي و درماني ارائه مي دهد.
وي افزود: با راه اندازي بيمارستان شهيد سليماني شهرقدس در اواخر سال گذشته در حال حاضر هجده بيمارستان دولتي در منطقه دانشگاه علوم پزشکي ايران فعال هستند.
دکتر کوهپايه زاده با بيان اينکه در مجموع بيش از ?? هزار تخت بستري در غرب استان تهران وجود دارد، افزود: بزرگترين مجموعه بيمارستان هاي خصوصي کشور نيز در محدوده دانشگاه علوم پزشکي ايران قرار دارد، به طوريکه از اين تعداد حدود هفت هزار تخت بستري متعلق به بخش خصوصي است.
وي خاطر نشان کرد: بيش از يک هزار و ?? عضو هيات علمي، ? هزار و ??? دانشجو در يازده دانشکده و ?? هزار و ??? کارمند مجموع نيروي انساني حاضر در دانشگاه علوم پزشکي ايران را تشکيل مي دهند.
دکتر کوهپايه زاده با اشاره به فعاليت ?? مرکز تحقيقاتي و ? پژوهشکده در اين دانشگاه، گفت: اولين پارک علم و فناوري سلامت متعلق به دانشگاه علوم پزشکي ايران با مجوز وزارت علوم در ملارد نيز آماده بهره برداري است و اولين نشست هيات امناي پارک هفته آينده برگزار خواهد شد.
وي ساخت پارک علم و فناوري ملارد، سايت فناورانه در پرديس دانشگاهي همت و فعال سازي مرکز شرکتهاي دانش بنيان و مرکز کسب و کار در خيابان مطهري را از اقدامات انجام شده در راستاي توسعه زيست بوم فناوري دانشگاه علوم پزشکي ايران برشمرد و افزود: راهبرد دانشگاه علوم پزشکي ايران در سال ????، تحقق اهداف دانشگاه هاي نو است و در اين مسير تلاش مي کنيم که علاوه بر کارآفريني و خلق ثروت، پاسخگوي نياز هاي جامعه باشيم.
دکتر کوهپايه زاده همچنين ساختار بودحه بندي دانشگاه هاي علوم پزشکي بر اساس تخت بستري را ناکارآمد توصيف کرد و افزود: بودجه ريزي بر اساس تخت بستري به نفع نظام سلامت نيست و بودجه ريزي بايد بر اساس ميزان خدمت ارائه شده باشد.
پايان خبر
حسين دزفولي










 
 
 
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 327118
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم