بسيج همگاني مبارزه با ويروس کرونا
رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران از بسيج همگاني مبارزه با ويروس کرونا خبر داد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه : دکتر کوهپايه زاده؛ رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي عنوان کرد: ويروس کرونا اين روزها در کشور شيوع پيدا کرده است لذا بايد به اين نکته توجه داشت که اين بيماري درمان واضحي ندارد و پيشگيري به شکل واکسن هم امکان پذير نيست در نتيجه نياز جامعه به آموزش و توجه به مديريت بهبود بيماري مهم است و ما در نظر داريم بسيج همگاني مبارزه با ويروس کرونا را اجرا نماييم.
دکتر کوهپايه زاده بيان کرد: بايد به فردي که آلوده است و خانواده هاي بيماران آموزش هاي لازم ارائه شود.
وي گفت: نکته حائز اهميت اين است که مردم بايد بيشتر مراقب مسئله رواني اين بيماري باشند. وي افزود: ميزان کشندگي اين بيماري حدود دو تا ? و نيم درصد مي باشد و هر فردي که مبتلا شده به معناي مرگ نيست بلکه به معناي ابتلا است در واقع از نظر آماري از هر صد نفر دو نفر فوت مي کنند در نتيجه خيلي جاي نگراني نيست .
ايشان با اشاره به اين نکته که شدت بيماريهاي ويروسي ديگر مانند آنفولانزا بيشتر است، خاطر نشان کرد: بايد خيلي عاقلانه با اين قضيه برخورد کرد و به دور ازاسترس ، تشويش و فرافکني به افراد و منابعي مراجعه کرد که از نظر دانشگاهي و از نظر وزارت بهداشت مورد تاييد است .
رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران اظهار کرد: تعداد مبتلا شدگان در اين شرايط مهم نيست بلکه آنچه حائز اهميت است اينکه چه اقداماتي انجام بدهيم تا بيمار نشويم و چه اقداماتي بايد در زمان ابتلا به بيماري انجام دهيم .همچنين در مقابل کسي که بيمار هست چگونه برخورد نماييم.
وي تاکيد کرد: مهمترين نکته در اين زمينه شستشوي دست ها به صورت مکرر مي باشد که حدود ?? ثانيه با آب صابون انجام و در کنار آن اگر محلول هاي ضدعفوني وجود داشته باشد ،استفاده شود?
نکته دوم اين است که بايد تلاش نماييم دست و محيط اطراف خود را ضدعفوني نماييم زيرا اين ويروس از راه تماس، ذرات آلوده از دهان بيمار يا روي سطوح و از طريق عطسه و سرفه به فرد منتقل مي شود بنابر اين بايد مراقب بود تا علاوه بر شستشوي دست ها از تماس دست به سر و صورت جلوگيري و از دست دادن و روبوسي با افراد ديگر خودداري شود.
وي تصريح کرد: در اين شرايط بايد از حضور در محل هاي پر ازدحام خودداري کنيم و سعي نماييم از افرادي که در نزديک مان قرار مي گيرد فاصله مناسب يک متري را رعايت کنيم.
وي افزود: در محيطي قرار بگيريم که گردش هواي مناسب در آن جا وجود دارد.
دکتر کوهپايه زاده در خصوص تمهيدات دانشگاه ابراز کرد: از طريق معاونت هاي آموزشي، بهداشت و درمان يک سري منابع مناسب جهت آموزش مردم در سايت دانشگاه بارگذاري شده است. همچنين بروشورهايي را در مراکز درماني و بهداشتي توزيع و از طريق کليپ هاي آموزشي در کانال هاي اجتماعي به مردم اطلاع رساني کرديم.
رئيس دانشگاه ايران اشاره کرد: در بيمارستان هاي دولتي و خصوصي تحت پوشش برنامهريزيهاي لازم صورت گرفته و دوره هاي آموزشي براي کارشناسان نظام سلامت برگزار شده است . اين آموزشها در راستاي شستشوي صحيح دست و صورت، استفاده از ماسک و رعايت اصول بهداشتي است.
دکتر کوهپايه زاده اعلام کرد: بسيج همگاني مبارزه با ويروس کرونا را از هفته آينده آغاز مينماييم که به مدت دو ماه ادامه دارد و آموزش هاي مجازي و حضوري براي تمامي داوطلبين از جمله کارکنان و دانشجويان ارائه مي شود تا علاوه بر دريافت اطلاعات خودمراقبتي افراد بتوانند آموزش هاي مناسبي را به مردم ارائه نمايند.
دکتر کوهپايه زاده گفت : هدف ما اين است که حجم اين آموزشها را در جهت اصلاح باورهاي مردم افزايش دهيم .
وي افزود: مصاحبه علمي و تخصصي با متخصصين عفوني، ويروس شناسي ،پزشکي اجتماعي ، ارتقاء سلامت و اپيدميولوژي صورت گرفته است تا اطلاعات درست و علمي به مردم ارائه شود.
دکتر کوهپايه زاده در پايان تاکيد کرد : برنامه هايي که دانشگاه علوم پزشکي ايران در پيش گرفته شامل ارائه آموزش و فرهنگ سازي جهت مقابله با بيماري هاي ويروسي است.
همچنين ارائه خدمات عالي در مراکز جامع سلامت، کلينيک ها و بيمارستان هاي دولتي و خصوصي تحت پوشش
مد نظر مي باشد.
تهيه خبر : رهنورد
کپی لینک کوتاه: