دوره آموزشی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند برگزار شد
دوره آموزشی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند برگزار شد.
به گزارش معاونت غذا و داور دانشگاه علوم پزشکی ایران، به اهتمام مدیریت اداره نظــارت بر مواد غــذایی، آشامـیدنی ،آرایشی و بهداشتی دوره آموزشی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند از سوی از اعضای هیئت علمی دانشکده تغذیه و رژیم شــــــناسی دانشگاه تهران و نیز هیئت علمی انجـمن پروبیوتیک ایران دکتر فردین جوانمردی و دکتر میثم براتی در معاونت غذا و دارو با حضور کارشناسان ستاد، شبکه های تابعع، آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی؛ به همراه مسئـــولین فنی و اعضای انجـــمن مسئولین فنی صنایع غذایی کشور برگزار شد.
کپی لینک کوتاه: