• 1402/05/11 - 04:23
  • - تعداد بازدید: 247
  • - تعداد بازدیدکننده: 232
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZcHb
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران:

کشورهای جهان تشیع باید مرجعیت علمی تجمعات انبوه در جهان شوند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به کثرت تجمعات انبوه در میان شیعیان گفت: کشورهای جهان تشیع باید مرجعیت علمی تجمعات انبوه در جهان شوند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر عبدالرضا پازوکی در افتتاحیه سومین کنگره بین المللی سلامت در اربعین که با حضور احمد وحیدی وزیر کشور برگزار شد، عنوان کرد: یکی از اهداف این کنگره در زمینه پیشگیری از بیماری‌ها است.

 

وی ادامه داد: از شایع ترین بیماری‌های زائرین اربعین، بیماری عفونت تنفسی است، که اگر آمار سه میلیون زائر ایرانی در سفر اربعین در نظر گرفته شود و فقط هزینه دارویی عفونت تنفسی 150 هزار تومان درنظر گرفته شود، صرفه‌جویی دارو و درمان سرپایی با کمک از مقوله پیشگیری بسیار چشمگیر خواهد بود.

 

پازوکی با اشاره به افزایش 5 برابری ارسال مقالات علمی به سومین کنگره بین المللی سلامت در اربعین افزود: این کنگره با مشارکت صدها استاد دانشگاه و مسئولین کشور برگزار شده است و می‌تواند پشتوانه علمی بسیار ارزشمندی برای پیشگیری از بیماری‌های، بار بیماری و دوره نقاهت و در نهایت آمادگی بهتر زائرین اربعین شود.

 

وی با اشاره به تبدیل تجربیات بهداشت و درمان دفاع مقدس به مقالات علمی عنوان کرد: براین اساس باید از تجربیات تجمعات انبوه در حرکت اربعین نیز برای تولید علم دنیا اقدمات موثری صورت پذیرد تا کشورهای جهان تشیع مرجعیت علمی تجمعات انبوه در جهان را به دست آورند.

 

پازوکی با تشریح تفاوت‌های تجمع انبوه اربعین به نسبت دیگر تجمعات دنیا افزود: در اربعین از مادر باردار تا نوزاد و سالمندان و حتی بیماران شرکت می‌کنند، همچنین تجمع اربعین به صورت حرکت جمعیت است و تمام این خدمات بهداشتی و درمانی باید در مسیر حرکت ارائه شود.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به تعداد سخنرانی‌ها گفت: در این کنگره بالغ بر 500 سخنرانی در قالب سخنرانی صاحب نظرانی از 9 کشور جهان و به همراه سخنرانی متخصصین داخلی انجام می‌شود.

 

پازوکی با اشاره به اینکه از مهمترین اهداف این کنگره ارتقای سلامت زائرن در اربعین است، ادامه داد: انتقال تجربیات و هماهنگی بین بخشی به همراه تدوین پروتکل‌های علمی و در نهایت ارتباط با دانشمندان محب امام حسین (ع) از سراسر جهان نیز از دستاوردهای این کنگره است.

 

** حضور ۴ هزار پزشک و پرستار داوطلب و امدادگر در اربعین

 

پیرحسین کولیوند دبیر اجرایی کنگره بین المللی سلامت در اربعین گفت: امسال ۴ هزار پزشک داوطلب برای خدمت به زائران در اربعین حسینی و در کشور عراق حضور خواهند داشت. بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ تن دارو و تجهیزات در خدمت سلامت زائران اربعین قرار می‌گیرد. ۸۰ آمبولانس و ۸ اتوبوس آمبولانس هلال احمر در مسیر پیاده‌روی اربعین آماده باش بوده و همچنین مجوز پرواز بالگردهای هلال احمر ایران در کشور عراق اخذ شده تا در صورت نیاز به اجرای عملیات امدادی تسریع ببخشند.

 

وی با قدردانی از دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان دبیر علمی این کنگره ادامه داد: امسال دو هزار پزشک متخصص برای شرکت در این کنگره ثبت نام کردند. یک‌هزار نفر نیز در سامانه مجازی ثبت نام کرده‌ و ۵۰ سخنران مجازی و حضوری در سومین کنگره بین المللی سلامت در اربعین صحبت‌های خود را ارائه می‌دهند.

گفتنی است، در افتتاحیه سومین کنگره بین المللی "سلامت در اربعین" رونمایی از ۵ کتاب حوزه سلامت در اربعین نیز صورت پذیرفت.

پایان مطلب//

 

  • گروه خبری : اخبار برتر,درمان و پزشکی
  • کد خبر : 18423
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
A. Ramezanpour
خبرنگار:

A. Ramezanpour

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید