در کارگاهی برای روز پنجم هفته ملی سلامت عنوان شد
تغذیه سالم مهمترین عامل پیشگیری از دیابت و بیماریهای قلبی و عروقی
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: تغذیه مناسب و سالم از بروز بیماریهای مزمن از جمله بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت نوع دو، برخی سرطانها و سایر بیماریهای مزمن پیشگیری میکند.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ کارگاه آموزشی مشاوره و اصول تغذیه سالم با حضور مریم شرف دوست کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شمال تهران با هدف آشنایی هرچه بیشتر کارکنان و دانشجویان دانشکده با مبانی علمی اصول تغذیه و ضرورتهای رعایت برنامۀ غذایی سالم، برگزار شد.
شرف دوست عنوان کرد: استفاده روزانه از سبزیجات، لبنیات، تغذیه سالم و اصلاح عادات نامناسب غذایی مانند آهسته غذا خوردن و بیشتر جویدن غذا میتواند خطر ابتلا به انواع بیماریها از جمله بیماریهای قلبی و عروقی، سرطانها و دیابت نوع 2 را کاهش دهد.
وی با ارائه آموزشهایی در خصوص پروتئینها، چربیها، فیبر، کلسیم بر ضرورت ایجاد یک رژیم غذایی سالم تأکید کرد: افراد باید برنامهریزی رژیم غذایی سالم را به عنوان مراحل کوچک و قابل کنترل در نظر بگیرند.
همچنین وی با بیان مطالبی در مورد تغذیه سالم در پیشگیری از دیابت و چاقی و توصیه های غذایی برای افراد دیابتی گفت؛ مصرف سه وعده غذایی و سه میان وعده در روز، برای افراد دیابتی در کنترل قند خون ضروری است.
شرف دوست خاطرنشان کرد: انجام آزمایش تست قند خون در مادرانی که دوران بارداری دیابتی دارند در 6 هفته بعد از زایمان، ضروری است.
گفتنی است، این کارگاه در پنجمین روز از هفته سلامت 5 اردیبهشت ماه 1403در دانشکده علوم توانبخشی برگزار شد و در پایان جلسه به سوالات حاضرین پاسخ داده شد. همچنین کارکنان و دانشجویان برای دریافت برنامه غذایی و مشاوره روانشناسی به کارشناسان مراجعه کردند.