• 1403/02/05 - 13:22
  • - تعداد بازدید: 41
  • - تعداد بازدیدکننده: 41
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZjoXo
در کارگاهی برای روز پنجم هفته ملی سلامت عنوان شد

تغذیه سالم مهمترین عامل پیشگیری از دیابت و بیماری‌های قلبی و عروقی

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: تغذیه مناسب و سالم از بروز بیماری‌‌های مزمن از جمله بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت نوع دو، برخی سرطان‌ها و سایر بیماری‌های مزمن پیشگیری می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ کارگاه آموزشی مشاوره و اصول تغذیه سالم با حضور مریم شرف دوست کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شمال تهران با هدف آشنایی هرچه بیشتر کارکنان و دانشجویان دانشکده با مبانی علمی اصول تغذیه و ضرورت‌های رعایت برنامۀ غذایی سالم، برگزار شد.

 

شرف دوست عنوان کرد: استفاده روزانه از سبزیجات، لبنیات، تغذیه سالم و اصلاح عادات نامناسب غذایی مانند آهسته غذا خوردن و بیشتر جویدن غذا می‌تواند خطر ابتلا به انواع بیماری‌ها از جمله بیماری‌های‌ قلبی و عروقی، سرطان‌ها و دیابت نوع 2 را کاهش دهد.

 

وی با ارائه آموزش‌هایی در خصوص پروتئین‌ها، چربی‌ها، فیبر، کلسیم بر ضرورت ایجاد یک رژیم غذایی سالم تأکید کرد: افراد باید برنامه‌ریزی رژیم غذایی سالم را به عنوان مراحل کوچک و قابل کنترل در نظر بگیرند.

 

همچنین وی با بیان مطالبی در مورد تغذیه سالم در پیشگیری از دیابت و چاقی و توصیه های غذایی برای افراد دیابتی گفت؛ مصرف سه وعده غذایی و سه میان وعده در روز، برای افراد دیابتی در کنترل قند خون ضروری است.

 

شرف دوست خاطرنشان کرد: انجام آزمایش تست قند خون در مادرانی که دوران بارداری دیابتی دارند در 6 هفته بعد از زایمان، ضروری است.

 

گفتنی است، این کارگاه در پنجمین روز از هفته سلامت 5 اردیبهشت ماه 1403در دانشکده علوم توانبخشی برگزار شد و در پایان جلسه به سوالات حاضرین پاسخ داده شد. همچنین کارکنان و دانشجویان برای دریافت برنامه غذایی و مشاوره روانشناسی  به کارشناسان مراجعه کردند.

  • گروه خبری : درمان و پزشکی,بهداشت و سلامت
  • کد خبر : 331702
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
زهرا بدری
خبرنگار:

زهرا بدری

تصاویر