در آیین تجلیل از خیرین سلامت مطرح شد
دکتر پازوکی: پروژههای دانشگاه علوم پزشکی ایران بهترین فرصت برای کار خیر است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران آیین تجلیل از خیرین سلامت از پروژههای نیمه تمام این به عنوان بهترین فرصتها برای کار خیر مطرح کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر عبدالرضا پازوکی در آیین تجلیل از خیرین سلامت دانشگاه با حضور معاون وزیر بهداشت و جمعی از خیرین سلامت با اشاره به اینکه زمینههای کار خیر در این دانشگاه بسیار است، عنوان کرد: مهمترین تفاوت مجموعه های حوزه سلامت با مکانهای مانند مدرسه و مسجد این است که مجموعههای نظام سلامت از جمله بیمارستانها تعطیلی ندارند و به صورت شبانه روزی در حال خدمت به بیماران و مردم هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: کادر نظام سلامت از وقت، علم و حتی جان شان برای خدمت به مردم نثار می کنند که نمونه های بارز آن در دوران کرونا ثبت شد.
پازوکی با اشاره به جغرافیایی پوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی ایران در 5 شهرستان پایتخت به تشریح خدمات ناباروی و انژیوگرافی در بیمارستان فیروزآبادی در شهر ری پرداخت.
وی در ادامه با اشاره به جایگاه دانشگاه علوم پزشکی ایران در رتبه های 600 تا 800 جهان افزود: همچنین در سال 2022 نیز این دانشگاه در زمینه ارائه خدمات بهداشت در میان 96 کشور دنیا از بین 1101 دانشگاه در جایگاه نخست جهان قرار گرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به ساخت یک مرکز قلب در جنوب تهران، تکمیل ساختمان در حال احداث بیمارستان شهدای یافت آباد و تجهیز نخستین رادیوتراپی ویژه بیماران مبتلا به سرطان در بیمارستان شهدای هفتم تیر با حمایت خیرین گفت: کار خیر در نظام سلامت فقط معطوف به ساخت و ساز نیست و حمایت خیرین می تواند بر روی پروژه های پژوهشی و ساخت خوابگاههای دانشجویی نیز متمرکز شود.
دانشگاه علوم پزشکی ایران دارای دارای 150 موقوفه است
در ادامه این مراسم جعفری سرپرست شورای وقف و رئیس شورای خیرین سلامت و حوزه سازمانهای مردم نهاد دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز به تشریح فعالیت های این دانشگاه در حوزه خیرین سلامت براساس پروژههای قبل از انقلاب و همچنین بعداز انقلاب پرداخت.
وی با اشاره به پروژههای خیرین سلامت این دانشگاه در سال 1402 که رقمی برابر با سه هزار میلیارد تومان متعهد شدهاند، افزود: این دانشگاه دارای 150 موقوفه است و 154 خیر به صورت فعال با این دانشگاه همکاری میکنند و نیاز است تا تعداد خیرین فعال در حوزه بهداشت افزایش یابد.
جعفری با اشاره به جغرافیایی خدمات رسانی دانشگاه علوم پزشکی ایران در مناطق 2 - 5 - 22 - 21 - 6 - 9 و 18 شهرداری تهران تصریح کرد: همچنین 5 شهرستان استان تهران نیز در زیر مجموعه خدمات رسانی این دانشگاه هستند که از مهمترین شاخصهای این شهرستانها، مهاجرپذیر بودن، سکونت اتباع و تراکم بالای جمعیتی است.
وی همچنین به تشریح پروژههای در حال تکمیل دانشگاه علوم پزشکی ایران که به حمایت خیرین نیاز دارد، پرداخت.
گفتنی است، در این مراسم با رونمایی از سامانه خشت بهشتی سلامت از خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز تقدیر به عمل آمد.