• 1398/12/12 - 09:59
  • - تعداد بازدید: 6
  • - تعداد بازدیدکننده: 6
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZqdVo

ارزيابي اوليه کرونا در مراکز جامع سلامت تهران براي کاهش مراجعات به بيمارستان‌ها

رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران گفت: ارزيابي و معاينات اوليه بيماري کرونا در مراکز جامع سلامت استان تهران انجام مي‌شود تا بار مراجعات به بيمارستان کم شود.

رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران گفت: ارزيابي و معاينات اوليه بيماري کرونا در مراکز جامع سلامت استان تهران انجام مي‌شود تا بار مراجعات به بيمارستان کم شود.

به نقل از ايرنا؛ دکتر جليل کوهپايه زاده روز  دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمي ايرنا با اشاره به اينکه اين کار در ?? مرکز جامع سلامت استان تهران انجام مي شود، افزود: مراکز جامع سلامت استان تهران در روزهاي آينده افزايش مي يابد تا مردم به راحتي بتوانند ارزيابي و معاينات اوليه بيماري کرونا را انجام دهند.
وي افزود: آموزش به همکاران اين مجموعه ها ارائه  شده و اين مراکز مجهز به وسايل تشخيصي بيماري کرونا هستند تا کارهاي اوليه اين زمينه انجام شود و اگر افرادي مشکوک به بيماري باشند، به بيمارستان ها هدايت شوند.
رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران با اشاره به اينکه مردم به راحتي مي توانند به اين مراکز مراجعه کنند، افزود: در اين مراکز معاينات اوليه از مراجعه کنندگان انجام مي‌شود و با اين کار، مراجعات به بيمارستان کم مي شود.
وي افزود: در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکي ايران هم ? مرکز شامل ملارد، شهريار، شهرقدس، بهارستان و رباط کريم و مراکز بهداشت غرب و شمال غرب، ايجاد شده و در حال افزايش اين مراکز هستيم.
اغلب مراجعات به بيمارستان ها از روي نگراني از کرونا است
وي با اشاره به اينکه اغلب مراجعات به بيمارستان ها از روي نگراني است تا اينکه بابت ابتلا به بيماري باشد، افزود: اين کار سبب شلوغي زيادي در بيمارستان ها مي‌شود.
کوهپايه زاده ادامه داد: مراکز جامع سلامت بهداشتي و حتي کلينيک‌هاي بخش خصوصي براي ارزيابي و معاينه اوليه بيماري کرونا در نظر گرفته شده تا مردم به آن مکان ها مراجعه کنند.
کرونا بيماري مهلکي نيست
وي با اشاره به اينکه کرونا بيماري مهلکي نيست، گفت: هر چند اين بيماري واگيردار است و سريع منتشر مي شود، اما در اغلب موارد به صورت خفيف بروز پيدا مي کند و مردم نبايد از آن بترسند.
وي افزود: علايم ?? درصد مبتلايان بيماري کرونا خفيف است، ?? درصد آنان هم حداکثر با مراجعه به پزشک و مصرف تعدادي دارو مداوا مي شوند و درصد اندکي نياز به مراقبت هاي بيمارستاني دارد.
کوهپايه زاده مهمترين اقدام براي پيشگيري از بيماري هاي واگير از جمله کرونا را  مراعات بهداشت فردي اعلام کرد و گفت: شست شوي دست ها با آب و صابون براي اين کار کافي است و حتي نيازي به استفاده از محلول هاي ضد عفوني نمي باشند.
وي افزود: اگر افرادي علائم سرماخوردگي را در خود مشاهده کردند، از ماسک استفاده کنند. کساني که در ارتباط با افراد بيمار هم هستند ضمن استفاده از ماسک بايد فاصله را با بيمار رعايت کنند.
رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران گفت: فاصله بين افراد عادي حداقل يک متر و افرادي که دچار سرماخوردگي و بيماري کرونا هستند فاصله حدود ? متر مي باشد که مردم براي پيشگيري از بيماري اين فاصله را رعايت کنند.
وي افزود: افراد بيمار در مجامع عمومي و پرتردد حضور نيابند و در صورت ابتلا به بيماري از وسايل نقليه عمومي مانند مترو استفاده نکنند، اين کار از بروز بيماري در ديگران جلوگيري مي کند.
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 327889
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم