تیم آشپزی دانشگاه علوم پزشکی ایران در جشنواره "دستپخت" اول شد
تیم آشپزی دانشگاه علوم پزشکی ایران رتبه نخست جشنواره دستپخت دانشگاههای منطقه 10 کشور را به دست آورد.
به گزارش اداره رفاه مدیریت امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران، اداره کل دانشجویی وزارت بهداشت به منظور ایجاد انگیزه، نشاط، بهبود عملکرد و تکریم کارکنان آشپزخانههای دانشجویی، جشنواره دستپخت را به میزبانی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار کرد.
همچنین با توجه به اینکه نیروی انسانی شاغل در آشپزخانههای دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی (سرآشپز، آشپز، کمک آشپز) نقش ویژه ای در طبخ غذای باکیفیت و افزایش رضایتمندی دانشجویان دارند، در این جشنواره که با حضور ارزیابان وزارت بهداشت و تیم داوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد، تیمهای دانشگاههای علوم پزشکی ایران، تهران، شهید بهشتی، علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، شاهد و سفره سلامت حضور داشتند که از ساعت 8 الی 14 روز جمعه پانزدهم دی ماه به رقابت پرداختند و در نهایت تیم دانشگاه علوم پزشکی ایران رتبه نخست را کسب کرد و تیمهای علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، تهران، شهید بهشتی و شاهد رتبههای دوم تا پنجم را به دست آوردند.
اسامی تیم دانشگاه علوم پزشکی ایران عبارتند از سرآشپز احمد رستم خانی، آشپز فرشید فرضیایی، کمک آشپز جواد فهیمی، مربی بنفشه هاشمی و سرپرست دکتر سعید شیخ غلامی بوده است.
پایان مطلب//