• 1401/11/18 - 10:27
  • - تعداد بازدید: 225
  • - تعداد بازدیدکننده: 217
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZDQ9

«اشتغال» دغدغه جدی پژوهشگران / اثرات منفی عدم حمایت‌ها

دانشجوی دکترای مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی ایران، حمایت از دانشجویان جوان برای انجام کارهای پژوهشی و تحقیقاتی را امری ضروری خواند و گفت: برخی عدم حمایت‌ها از دانشجویان جوان سبب دلسردی شده و حتی ممکن است فکر مهاجرت را در ذهن آنها پر رنگ کند درحالی که با حمایت بیشتر آنها هم دلگرم شده و به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

دکتر محمود یوسفی به عنوان محقق برگزیده گروه دانشجویان تحصیلات تکمیلی بیست و هشتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: بنده از سال ۱۳۹۸ برای تحصیلات تکمیلی وارد دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران شدم.

وی در توضیح نحوه شرکت در جشنواره رازی، ادامه داد: در این بخش از جشنواره رازی ۷۵ دانشجو رزومه فرستاده بودند که به لطف خدا بنده در این قسمت رتبه اول را کسب کردم.

یوسفی افزود: در بیست و هشتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی در بخش تحصیلات تکمیلی رزومه داوطلبان از سال ۲۰۱۷ میلادی به بعد شامل تعداد مقالات و تعداد ارجاع به مقاله نگاشته شده مورد بررسی قرار می‌گرفت.

دانشجوی دکترای مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی ایران، ادامه داد: در ۶ سال اخیر تعداد ۳۱ مقاله با عنوان مسئول یا نویسنده اول و ۶۵ مقاله با عنوان نویسنده دوم به بعد از بنده ثبت شده است که در این دوره از جشنواره رازی مورد ارزیابی قرار گرفتند.

وی درباره محتوای مقالاتی که نگاشته است، توضیح داد: عمده مقالاتم در حیطه بهداشت محیط نگاشته شده است؛ به عنوان مثال پر استنادترین مقاله بنده درباره " ارزیابی ریسک فلوراید در منابع آب آشامیدنی در شهرستان پلدشت" بود.

این مهندس بهداشت محیط، تاکید کرد: خوشبختانه در سال جاری به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز انتخاب شدم؛ در واقع توانستم در یک سال ۱۰ مقاله از خود به ثبت برسانم که منجر به کسب این افتخار شد.

وی درخصوص مزایای کسب رتبه اول در جشنواره رازی، گفت: به دنبال کسب رتبه در این جشنواره امتیازاتی در جذب و استخدام‌ها برای افراد به وجود می‌آید اما به رغم این موضوع و سایر دستاوردهایی که در کنار رزومه قوی خود داشتم، هنوز جایی با بنده در این رابطه وارد گفت‌وگو نشده است.

دانشجوی دکترای مهندسی بهدشت محیط دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره اهداف آتی خود، توضیح داد: دوست دارم پاسخ زحمات خود را بگیرم و حداقل جایی باشد که استخدام شوم و بعد از آن مجددا کارهای تحقیقاتی خود را ادامه دهم.

وی تاکید کرد: اگر این بستر فراهم شود به کار تحقیقاتی خود ادامه می‌دهم اما برخی عدم حمایت‌ها از دانشجویان جوان سبب دلسردی شده و حتی ممکن است فکر مهاجرت را در ذهن آنها پر رنگ کند.

یوسفی در خاتمه درباره موضوع پایان نامه خود، تصریح کرد: حیطه‌ای که برای پایان نامه خود انتخاب کردم درباره بازیافت است.

پایان مطلب//

 

  • گروه خبری : اخبار برتر,علمی
  • کد خبر : 11266
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
پریسا سیدیان
خبرنگار:

پریسا سیدیان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید