• 1398/11/30 - 07:20
  • - تعداد بازدید: 7
  • - تعداد بازدیدکننده: 7
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
  • /ZMRVo

آغاز به کار اولين نانوهک در دانشگاه علوم پزشکي ايران




اولين نانوهک با موضوع نانو فناوري، شيلات نوين و ارزش افزوده در دانشگاه علوم پزشکي ايران آغاز به کار کرد.


اولين نانوهک با موضوع نانو فناوري، شيلات نوين و ارزش افزوده در دانشگاه علوم پزشکي ايران آغاز به کار کرد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي ايران، دکتر اميد پورنيک؛ دبير اجرايي هکتون نانوفناوري سلامت، شيلات نوين و ارزش افزوده چهارشنبه سي ام بهمن 1398 در آيين آغاز اين رويداد با ابراز خوشحالي از حضور دانشجويان و جوانان در اين هکتون، اظهار کرد: اولين جرقه برگزاري هکتون نانوفناوري سلامت، شيلات نوين و ارزش افزوده  4 يا 5 ماه پيش در خلال  شرکت در «فن بازار سلامت» در چابهار و مشکلات حوزه شيلات را از نزديک ديديم از اين رو تصميم گرفتيم اين مشکلات را با شما درميان بگذاريم و شرايطي ايجاد کنيم تا با حل مشکلات به ارزش و ثروت برسيم.
وي افزود: دانشگاه علوم پزشکي ايران چند سالي است که با تغيير نگرش و تغيير در پارادايم فکري خود تصميم گرفته در حوزه حل مشکلات جامعه و خلق ثروت و ارزش قدم بگذارد و از جنس دانشگاه هاي نسل سوم و چهارم باشد و در کنار آموزش و پژوهش به فناوري و توليد ارزش هم فکر کند و خود را در مقابل کشور و همچنين در مقابل جامعه بين المللي مسوول بداند.
وي گفت: امروز در اين رويداد فناورانه در کنار عزيزاني از حوزه شيلات و دانشگاه تربيت مدرس هستيم تا بتوانيم  طي 72 ساعت با هم فکر کنيم، با هم تلاش کنيم، با هم هک کنيم و با هم به محصول برسيم.
وي با بيان اينکه اين هکتون در قالب يک رويداد نانو هک طراحي شده، افزود: قرار است بخشهاي بخش هاي آموزشي پيش بيني شده، مشکلات و ايده هاي شما را بشنويم  و در نهايت ايده ها را علمي بررسي کنيم تا امکان پياده سازي آنها فراهم شود.
وي گفت: درنهايت ايده ها توسط داوران ازلحاظ به کارگيري آنها و ميزان ارزشي که مي توانند توليد کنند و خلاقانه و نوآورانه بودنشان بررسي مي شوند و ايده هاي انتخاب شده و برگزيده به دوره بعدي ما راه پيدا مي کنند.
دکتر پورنيک همچنين خاطرنشان کرد: در اين مسير از مشورت عزيزاني بهره خواهيم برد که کار تسهيل گري را در اين رويداد انجام مي دهند. اين مشاوران از حوزه هاي کسب و کار، دانش نانو به ويژه از حوزه نانوفناوري سلامت و شيلات هستند. 
در ادامه دکتر بيتا مهروي؛ دبيرعلمي اين رويداد، فرآوري محصولات شيلات و ايجاد ارزش افزوده، توليد مواد دارويي، آرايشي و بهداشتي از آبزيان و گياهان دارويي، داروسازي نوين به آبزيان با کمک نانوحامل ها، کيت هاي تشخيصي داراي فناوري نانو در حوزه شيلات و تصفيه آب و پساب را به عنوان حوزه هاي مختلف اين هکتون برشمرد و خاطرنشان کرد: اين اولين هکتوني است که با موضوع شيلات در دانشگاه علوم پزشکي ايران در حال برگزاري است.
وي با اشاره به تبيين شعار «پيش به سوي دانشگاه نسل سوم» در دانشگاه علوم پزشکي ايران، افزود: دانشگاه علوم پزشکي ايران از سال 1389 در رشته نانو فناوري در مقطع کارشناسي ارشد دانشجو مي پذيرد و تاکنون دستاوردهاي خوبي به دست آمده است.
وي گفت: از مهر ماه سالجاري با دستور رييس دانشگاه بحث توسعه نانوفناوري پزشکي و بحث توسعه طب بازساختي و چند رشته ديگر به شکل جدي پيگيري شده و توسعه نانو را شروع کرديم.
دکتر مهروي با بيان اينکه  نانو يک تخصص، بين رشته اي است و براي توسعه آن ارتباط با ساير رشته ها ضرورت دارد، ادامه داد: نانو مي تواند پلي باشد بين صنعت سلامت و رشته هاي مختلف؛ از اينرو هدف ما در اين هکتون ايجاد ارزش افزوده براي حوزه سلامت و حوزه شيلات است.
وي گفت: قرار ما اين است در اين هکتون  مشکلات موجود را با همفکري واکاوي کنيم و براي آنها راه حل پيدا کنيم.
گفتني است هکتون برنامه اي است که عده اي دور هم جمع مي شوند و براي يک هدف خاص تلاش مي کنند. در واقع واژه هکتون از ترکيب هک و ماراتون ساخته شده است. هک به معناي پافشاري بر موضوعي و ماراتون هم اشاره به دوي استقامت دارد.
شرکت کنندگان در هکتون  در کنار سايرين اتفاقات هيجان انگيزي را تجربه مي کنند. کار گروهي و مديريت گروه، ارتباط موثر، طراحي و برنامه ريزي يک پروژه کسب و کار، نحوه برخورد و شناسايي مشکلات و ايده پردازي براي حل يک مشکل را تجربه مي کنند. 





 




  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 326484
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم