• 1399/03/14 - 19:20
  • - تعداد بازدید: 5
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
  • /ZQTVo

ارتباط زنده اينستاگرامي با دانشجويان / معاون آموزشي به سوال هاي دانشجويان پاسخ داد

معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشکي ايران در ارتباط زنده اينستاگرامي به سوال هاي دانشجويان پاسخ داد.

معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشکي ايران در ارتباط زنده اينستاگرامي به سوال هاي دانشجويان پاسخ داد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه، عصر دوشنبه دوازدهم خرداد 1399  ارتباط زنده اينستاگرامي دکتر علي مظاهري نژاد؛ معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشکي ايران با حضور نمايندگان شوراي صنفي دانشجويان، بسيج دانشجويي و کانون مشاوران جوان دانشگاه برگزار شد.
دکتر مظاهري نژاد در پاسخ به سوال دانشجويان در خصوص زمان بازگشايي دانشگاه، اظهار کرد: بازگشت دانشجويان در سه مرحله انجام مي شود. در فاز اول فقط کارآموزان از هفدهم خرداد براي گذراندن دوره هاي کارورزي به دانشگاه مي آيند و تا دوره هاي خود تا سي و يکم خرداد به اتمام برسانند.
وي افزود: در فاز دوم از ابتداي تير ماه دانشجويان کارشناسي ارشد و دکتراي تخصصي وارد دانشگاه مي شوند تا دروس تئوري و واحدهاي عملي را پاس کنند و پس از امتحان حداکثر تا شانزدهم تير دانشگاه و خوايگاه ها را ترک کنند. همچنين فاز سوم از هفدهم تير ماه آغاز مي شود و دانشجويان کارداني و کارشناسي در دانشگاه حاضر مي شوند.
وي با بيان اينکه سلامت دانشجويان در اولويت برنامه ريزي هاي ما قرار دارد، گفت: برنامه ريزي براي جزييات حضور دانشجويان را به عهده دانشکده ها قرار گرفته تا دانشجويان را به گروه هاي کوچک تقسيم کنند تا تماس هاي دانشجويان به حداقل برسد.
معاون آموزشي دانشگاه خاطر نشان کرد: براي رعايت حداکثري فاصله گذاري اجتماعي از تمام ظرفيت فضاي فيزيکي دانشکده ها براي برگزاري کلاس ها استفاده مي کنيم.
دکتر مظاهري در پاسخ به سوال ديگر در مورد امکان حذف درس يا ترم از سوي دانشجويان، گفت: براساس تصميم هاي گرفته شده امکان حذف وجود دارد اما توصيه ما اين است که اين کار انجام نشود چون نمي خواهيم وقفه اي در روند تحصيلي دانشجويان رخ بدهد.
وي با بيان اينکه اگر کسي مايل به حذف است، درخواست خود را بايد تا پايان خرداد ماه اعلام کند، افزود: بازگشت هزينه هاي پرداخت شده در صورت حذف ترم يا درس منوط به تصميم هيات امنا است اگر هيات امنا بازگشت هزينه را مصوب کرد، پول پرداخت شده براي ترم بعدي لحاظ مي شود.
معاون آموزشي دانشگاه در خصوص ميهمان شدن دانشجويان در دانشگاه هاي شهر خودشان، گفت: ميهمان شدن دانشجويان در دانشگاه هاي ديگر از نظر ما بلامانع است و ما اين مجوز را مي دهيم.
دکتر مظاهري در مورد برگزاري آزمون ها به روش آن لاين گفت:  دانشگاه موافق برگزاري آزمون ها به روش آن لاين و از را ه دور است اما بايد از امنيت آن اطمينان پيدا کنيم.
وي افزود: مرکز آزمون حضوري تا سوم تير ماه آماده مي شود تا دانشجويان در فضايي امن و با رعايت فاصله گذاري فيزيکي امتحان بدهند.
وي خاطر نشان کرد: تمام پروتکل هاي بهداشتي در دانشکده ها و خوابگاه ها اجرا مي شود و مواد ضدعفوني در احتيار دانشجويان قرار مي گيرد.
وي گفت: تلاش مي کنيم که ماسک در بيمارستان ها براي دانشجويان تهيه شود و يا با سوبسيد و قيمت ارزان با کارت دانشجويي قابل خريد باشد.
وي تاکيد کرد: الزامي نداريم که دوره هاي عملي در ترم جاي تمام شود اما دروس تئوري حتما بايد تمام شوند.
دکتر مظاهري در پاسخ به نگراني دانشجويان کارشناسي براي شرکت در کنکور کارشناسي ارشد، گفت: دانشجويان ترم آخر کارشناسي به هيچ وجه نگران فارغ التحصيلي خود تا پايان شهريور نباشند و مطمئن باشند مشکي از اين بابت نخواهند داشت.
وي در مورد واحد درسي تربيت بدني نيز گفت: چون امکان فعاليت ورزشي فعلا وجود ندارد، سعي داريم دوره هاي تئوري را جايگزين آن کنيم.
دکتر مظاهري با اشاره به احتمال بازگشايي دانشگاه ها در ترم آينده از ابتداي شهريور 1399، گفت: آزمون هاي دانشجويان کارشناسي ارشد و Phd  دوازدهم الي پانزدهم تير و دانشجويان کارشناسي نوزدهم الي سي و يکم مرداد برگزار مي شوند.
وي در مورد ترم تابستاني اظهار کرد: دانشگاه تلاش مي کند ترم تابستاني ارائه شود و بعيد مي دانم اين اتفاق نيفتد.
وي گفت: قطعا کلاس ها با توجه به زمان کوتاهي که وجود دارد به صورت فشرده از 7 صبح الي 8 شب و حتي در روزهاي پنج شنبه و جمعه برگزار مي شوند.

معاون آموزشي دانشگاه در پاسخ به گلايه دانشجويان در خصوص  ضعف آموزش هاي از راه دور در فضاي مجازي، گفت: ايرادهايي که دانشجويان دارند، مورد قبول ما هم است اما بايد فراموش نکنيم که زيرساخت ها براي آموزش از راه دور به اندازه کافي از قبل وجود نداشت.
وي افزود: در برنامه عملياتي دانشگاه ايجاد ظرفيت براي پانزده درصد از حجم کل آموزش از طريق فضاي مجازي پيش بيني شده بود و بحران کرونا نيازي فراتر از اين را به ما تحميل کرد اما اميدواريم از اين فرصت براي توسعه اين شيوه آموزشي استفاده حداکثري کنيم.
دکتر مظاهري نژاد در پايان اين ارتباط زنده اينستاگرامي از دانشجويان درخواست کرد که از طريق سامانه هاي طراحي شده از جمله طبيب در ارزيابي اساتيد و کيفيت آموزش هاف معاونت آموزشي دانشگاه را ياري کرده و با ارائه نقدها و پيشنهادهاي خود به بهبود کيفيت آموزش در دانشگاه علوم پزشکي ايران کمک کنند.
بنا براين گزارش دکتر علي کبير؛ مدير مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکي دانشگاه، دکتر جواد صراف زاده؛ مدير امور آموزشي و تحصيلات تکميلي در اين ارتباط زنده معاون آموزشي دانشگاه را همراهي مي کردند.

خبر: دزفولي
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 326601
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم