• 1399/07/19 - 05:53
  • - تعداد بازدید: 7
  • - تعداد بازدیدکننده: 7
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZspWo

افزايش ظرفيت توليد ضد عفوني کننده هاي غيرالکلي توسط شرکت دانش بنيان آواژن پويش

مدير شرکت دانش بنيان آواژن پويش تحت پوشش مرکز رشد و نوآوري دانشگاه علوم پزشکي ايران: ظرفيت توليد ضد عفوني کننده هاي غيرالکلي در سال ?? به چندين برابر افزايش يافته است. 
 به گزارش روابط عمومي دانشگاه: دکتر غلامرضا طاهري پاک؛ عضو هيئت علمي گروه بيوشيمي و مدير شرکت دانش بنيان آواژن پويش تحت پوشش مرکز رشد و نوآوري دانشگاه علوم پزشکي ايران عنوان کرد: در راستاي تحقق شعار سال مبني بر جهش توليد، ظرفيت توليد ضد عفوني کننده هاي غيرالکلي در سال ?? به چندين برابر افزايش يافته است که در صورت حمايت سازمانهاي متولي، مي تواند با قيمت بسيار مناسب در اختيار مردم قرار گيرد.
مدير شرکت دانش بنيان آواژن پويش بيان کرد: اين شرکت در راستاي استراتژي کلان دانشگاه علوم پزشکي ايران مبني بر استقرار دانشگاه نسل سوم و مولفه هاي آن که کارآفريني، خلق ارزش و توليد ثروت است، در زمينه توليد محصولات بيولوژي مولکولي و همچنين توليد ضد عفوني کننده هاي غير الکلي فعاليت دارد. 
شايان ذکر است شرکت آواژن پويش، از شرکتهاي همکار مرکز رشد و فناوري دانشگاه بوده و در حال حاضر، در پارک علم و فناوري البرز مستقر مي باشد. 
دکتر غلامرضا طاهري پاک خاطر نشان کرد: شرکت آواژن در زمينه محصولات بيولوژي مولکولي، طي چند سال گذشته موفق به بومي سازي دانش فني توليد اين محصولات شده و  بيش از ??? کد محصول مرتبط با فناوري هاي اميکس (آناليز جامع سيستم هاي زيستي ) طراحي و توليد شده است که مورد نياز مراکز دانشگاهي و تحقيقاتي حوزه هاي مختلف علوم زيستي اعم از پزشکي، دامپزشکي، کشاورزي ، شيلات و آبزيان مي باشد. 
وي افزود: زمينه ديگر فعاليت شرکت، توليد محصولات ضد عفوني کننده غير الکلي مي باشد که از حدودا سه سال پيش در نمايشگاه هاي مختلف داخلي از جمله نمايشگاه ايران ساخت و نمايشگاه صنعت بومي زيستي مرتبط با پدافند غير عامل معرفي شده است.
عضو هيئت علمي گروه بيوشيمي دانشگاه گفت: با توجه به شرايط حساس کنوني و شيوع بيماري کرونا، توليد اين محصول از چند جنبه قابل اهميت است. کمبود منابع اتانول در کشور از يک سو و از سوي ديگر اثرات مضر الکل به دليل ايجاد التهابات پوستي و همچنين آسيب رساندن به مخاط تنفسي به ويژه در فضاهاي بسته، استفاده از ضد عفوني کننده هاي غير الکلي يا پايه آبي مي تواند بسيار کمک کننده باشد. 
وي اعلام کرد: پيرو فراخوان معاونت تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي، مبني بر حمايت از توليد ضد عفوني کننده هاي غير الکلي، اين محصول مورد تاييد قرار گرفت وهم اکنون در حال انجام مراحل مميزي و بازرسي GMP توسط سازمان غذا و دارو مي باشد. 
در زمينه اشتغال زايي، توليد اين محصولات منجر به جذب و اشتغال چندين نفر نيروي متخصص و عادي به طور مستقيم و تعداد بيشتري نيز به صورت غير مستقيم شده  است. 
همچنين در راستاي تحقق شعار سال مبني بر جهش توليد، ظرفيت توليد ضد عفوني کننده هاي غيرالکلي در سال ?? به چندين برابر افزايش يافته است که در صورت حمايت سازمانهاي متولي، مي تواند با قيمت بسيارمناسب در اختيار مردم قرار بگيرد.

ايشان با بيان اين نکته که در حال حاضر هيچکدام از دانشگاه هاي کشور را  نمي‌توان به تمامي يک دانشگاه نسل سوم دانست، گفت: دانشگاه هاي نسل سوم به محصول فکر مي کنند و پژوهش هاي ثروت آفرين، کارآفرين و محصول محور انجام مي دهند؛ در دانشگاه هاي نسل سوم، علاوه بر آموزش و پژوهش، به کارآفريني نيز نگاه ويژه اي مي شود و پرهيز از مدرک‌گرايي از مولفه هاي مهم دانشگاه هاي نسل سوم است. 
دکتر طاهري پاک تصريح کرد: يکي از ضرورت هاي مهم،  وجود بخش هاي مرتبط با علوم فني و مهندسي در بدنه سيستم سلامت است که در راستاي استراتژي دانشگاه نسل سوم مي تواند بسيار تاثيرگذار باشد
وي افزود: اعضاي هيئت علمي در مسير حرکت  به سمت دانشگاه نسل سوم نيز بايد علاوه برآموزش بتواند به عنوان منتور فناوري(راهنما) ، دانشجويان را به اين سمت هدايت  کنند و خود نيز منشأ فناوري باشند.
استاد دانشگاه علوم پزشکي ايران تاکيد کرد: در دانشگاه نسل سوم بايد فضا را آماده کرد تا دانشجو بتواند فناورانه فکر کند و از طرفي استادان نيز بايد قابليت تبديل ايده به محصول، برقراري ارتباط با صنعت، شناسايي نياز جامعه و مشکلات بهداشت و درمان را داشته باشند.

تهيه خبر : ره نورد
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 328518
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم