• 1399/06/13 - 06:22
  • - تعداد بازدید: 2
  • - تعداد بازدیدکننده: 2
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZnWVo

بررسي سرفصل‌هاي همکاري به منظور انعقاد تفاهم‌نامه مشترک ميان جمعيت هلال‌احمر و دانشگاه علوم پزشکي ايران

در نشست مشترک مسئولان جمعيت هلال احمر و دانشگاه علوم پزشکي ايران، رئوس و سرفصل هاي همکاري ميان دو مجموعه به منظور تدوين تفاهم نامه همکاري مشترک بررسي شد.

به نقل از پايگاه اطلاع رساني جمعيت هلال احمر؛ نشست مشترک مسئولان جمعيت هلال احمر و دانشگاه علوم پزشکي ايران با حضور دکتر همتي رئيس جمعيت، دکتر کوهپايه زاده رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران و جمعي از معاونان دو مجموعه در راستاي بررسي مفاد تفاهم نامه همکاري مشترک ميان دو مجموعه عصر امروز برگزار شد.
رئيس جمعيت هلال احمر در اين نشست به ظرفيت هاي گسترده و توانمندي عظيم جمعيت در حوزه هاي پرسنلي، امدادگري و ... و همچنين ظرفيت هاي رفيع دانشگاه علوم پزشکي ايران اشاره کرد و گفت: آمادگي داريم تا با استفاده از ظرفيت هاي موجود، همکاري مفيدي ميان دو مجموعه شکل گيرد و از ظرفيت هاي دو مجموعه به منظور توسعه کشور استفاده کنيم.
دکتر همتي افزود: با توجه به ظرفيت ??? هزار نفري داوطلبان و امدادگران هلال احمر و همچنين وظيفه ارائه آموزش هاي همگاني جمعيت، آموزش هاي هلال احمر را با استفاده از ظرفيت هاي دانشگاه علوم پزشکي ايران، علمي و مدون کنيم و از ظرفيت دانشگاه علوم پزشکي ايران به عنوان دانشگاهي پيشرو در زمينه آموزش و پژوهش داوطلبان و امدادگران جمعيت استفاده کنيم.
بررسي محورهاي همکاري ميان دو مجموعه
دکتر کوهپايه زاده؛ رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران نيز در اين نشست، تقويت ارتباطات ميان سازماني و بين بخشي را يکي از اولويت هاي اين دانشگاه برشمرد و تاکيد کرد: همکاري دانشگاه با جمعيت هلال احمر از قبل وجود داشته اما اين همکاري ها را مي توان در قالب تفاهم نامه به شکل سازماندهي شده تر و دقيق تر ادامه داد.
وي گفت: محورهايي براي همکاري مشترک ميان هلال احمر و دانشگاه علوم پزشکي تعيين شده که با توجه به ظرفيت هاي هلال احمر ما به دنبال افزايش و ارتقاي روابط دو مجموعه به شکل عملياتي هستيم.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران افزود: هلال احمر در موضوع آموزش و پژوهش، فعاليت هاي منسجمي دارد و ما اميدواريم بتوانيم فرصت ها و ظرفيت هاي بيشتري را به اشتراک بگذاريم.
وي با تاکيد بر لزوم انتخاب يک نماينده از هر مجموعه براي بررسي رئوس و سرفصل هاي همکاري مشترک، افزود: محورهاي آموزش، پژوهش، درمان، دارو و تجهيزات و ارتباطات بين الملل حوزه هايي است که مي توان در آنها ظرفيت هاي همکاري مشترکي ايجاد کرد.
دکتر کوهپايه زاده گفت: در حوزه آموزش همگاني، همکاري ها مي تواند در زمينه توليد محتواي آموزش آکادميک براي جمعيت هلال احمر، ايجاد ظرفيت مدارک دانشگاهي براي جمعيت از جمله دوره هاي آموزشي تکنسين هاي پيش بيمارستاني ويژه امدادگران به منظور تقويت سيستم اورژانس کشور و ... باشد. در حوزه پژوهش نيز توسعه مرکز رشد و شتاب دهنده مشترک در زمينه هايي که تجربيات مشترک داريم مي تواند بسيار کمک کننده باشد. در زمينه تقويت هيات هاي علمي هم مي توانيم به هلال احمر کمک کنيم. همچنين بخش هاي توسعه و تحقيق را نيز مي توانيم در بخش هاي تابعه هلال احمر توسعه دهيم.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران افزود: در بحث درمان نيز با توجه به عملکرد موفق هلال احمر در زمينه ايجاد و برپايي بيمارستان هاي RDH مي توانيم از تجربيات هلال احمر استفاده کنيم.
تقويت گردشگري سلامت با توجه به نمايندگي ها و مراکز درماني فعال هلال احمر در خارج از کشور، کمک در حوزه صادرات و واردات دارو، تجاري سازي محصولات، تقويت همکاري ها در زمينه ارائه خدمات بين المللي توانبخشي و ...تقويت ارتباط دانشگاه با سازمان هاي بين المللي مخاطب هلال احمر و ... از ديگر موضوعات مورد تاکيد دکتر کوهپايه زاده در زمينه همکاري ميان دو مجموعه بود.
لازم به ذکر است در اين جلسه مقرر شد ظرف يک هفته، رئوس و سرفصل هاي همکاري ميان دو مجموعه به منظور تدوين تفاهم نامه همکاري مشترک، مشخص شود.
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 326746
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم