• 1404/07/16 - 12:39
  • - تعداد بازدید: 15
  • - تعداد بازدیدکننده: 14
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZmTLo
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد؛

برگزاری نشست هم‌اندیشی با مسئولین فنی واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی

نشست هم‌اندیشی معاون غذا و دارو و مسئولین فنی واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی تحت نظارت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، تعامل با کارفرمایان، حفظ محرمانگی گزارش‌ها، نحوه جانشینی مسئولین فنی و رسیدگی به اعتراضات در این نشست مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، نشست هم‌اندیشی دکتر محمدمهدی مجاهدیان، معاون غذا و دارو و جمعی از مسئولین فنی واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی تحت نظارت این معاونت برگزار شد.

 

در این جلسه، موضوعاتی همچون چالش‌های موجود در فرآیند نظارت و همکاری میان معاونت و کارفرمایان، نحوه جانشینی و مدیریت در زمان عدم حضور مسئولین فنی، حفظ محرمانگی گزارش‌های بازرسی، روند بررسی اعتراضات و چگونگی انجام بازدیدهای مجدد مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

دکتر مجاهدیان در این نشست با تأکید بر اهمیت تعامل سازنده و شفاف میان معاونت و مسئولین فنی اظهار داشت: هدف ما تسهیل ارتباط، تقویت نظارت اصولی و پرهیز از هرگونه تصمیم‌گیری سلیقه‌ای در فرآیندهاست تا کیفیت محصولات و سلامت مردم به بهترین شکل حفظ شود.

 

وی همچنین ضمن قدردانی از تلاش مسئولین فنی، بر ضرورت مسئولیت‌پذیری، رعایت اصول اخلاق حرفه‌ای، مستندسازی دقیق گزارش‌ها و ارتقای انضباط کاری در واحدهای تولیدی تأکید کرد.

 

در پایان نشست، پیشنهادهایی برای ایجاد سازوکارهای مشترک میان معاونت و واحدهای تولیدی با هدف تسهیل امور و ارتقای سطح همکاری‌ها مطرح و جمع‌بندی شد.

  • گروه خبری : اخبار برتر,غذا و دارو
  • کد خبر : 359064
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
عباس نوریان
خبرنگار:

عباس نوریان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید