• 1399/04/09 - 10:17
  • - تعداد بازدید: 5
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Z8mWo
دانشگاه علوم پزشکي ايران:

بهره گيري از خرد جمعي با راه اندازي اولين شبکه تفکر سلامت معاونت بهداشت

نشست خبري معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکي ايران با محوريت راه اندازي اولين شبکه تفکر سلامت برگزار شد.

نشست خبري معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکي ايران با محوريت راه اندازي اولين شبکه تفکر سلامت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه: در راستاي راه اندازي اولين شبکه تفکر سلامت حوزه بهداشت؛ روز دوشنبه 9 تير1399 نشست خبري با حضور دکتر عشرتي؛ معاون بهداشت دانشگاه ، دکتر نجفي مقدم؛ رئيس گروه بيماري هاي غير واگير ،دکتر احمدي ؛ مدير روابط عمومي دانشگاه و اصحاب رسانه  در مرکز همايش هاي رازي برگزار شد.
در ابتدا دکتر احمدي؛ مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي ايران ضمن تبريک دهه کرامت عنوان کرد:بيش از5 ميليون نفر در مناطق غرب و جنوب غرب تحت پوشش خدمات بهداشتي درماني دانشگاه علوم پزشکي ايران قرار دارند؛ لذا اين نشست در راستاي تبيين اقدامات معاونت بهداشت انجام شده است.
سپس معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکي ايران از حضور اصحاب رسانه تشکر کرد و بيان داشت: يکي از اقداماتي که به همت همکاران حوزه بهداشت آغاز شده ؛ ايجاد اولين شبکه تفکر سلامت است که شامل مجموعه اي از اتاق هاي فکر بهم پيوسته ، مستمر و در حال تبادل اثر با يکديگر مي باشد.
ايشان با اشاره به اين نکته که تاريخچه تشکيل اتاق فکر در معاونت بهداشت دانشگاه به سال 90 بر مي گردد، افزود: انتخاب اعضاي اتاق فکر بر اساس ايده، خلاقيت ، مهارت و سوابق پژوهشي انجام  مي شود.
دکتر عشرتي تصريح کرد: مسائل قابل طرح در اتاق فکر با توجه به پيچيدگي، گستردگي و اهميت موضوع انتخاب مي شوند.
وي افزود: هدف ما اين است که همه همکاران در تمام سطوح استراتژيک را در اين تفکر سهيم نماييم و از خرد جمعي نخبگان در اين شبکه بهره مند شويم.
دکتر عشرتي اظهار کرد: ارتقاء سلامت در راستاي بهبود عملکرد سازماني ، افزايش بهره وري ، ترويج اشاعه فرهنگ کارگروهي و ايجاد هم افزايي از اهم سياستهاي ايجاد شبکه تفکر سلامت است.
معاون بهداشت دانشگاه خاطرنشان کرد: در جريان شيوع کرونا، برخي خدمات مراقبت اوليه سلامت بويژه براي گروههاي پرخطر ( نوزدان، مادران باردار و سالمندان) کاهش پيدا کرد که با بهره گيري از خرد جمعي و برنامه راهبردي در شبکه تفکر سلامت توانستيم تمهيداتي بيانديشيم تا به خدمات جاري آسيبي وارد نشود.
با توجه به مستمر بودن بحران کرونا، ايشان بر رعايت ملاحظات بهداشتي وفاصله گذاري اجتماعي ، کاهش ترددهاي غير ضروري و استفاده از ماسک در مکان هاي عمومي  تاکيد کرد.
در ادامه مسئول شبکه تفکر سلامت معاونت بهداشت دانشگاه  توضيحاتي در خصوص روند راه اندازي اين برنامه  را عنوان کرد و افزود: با سرمايه گذاري روي شبکه تفکر سلامت ، يک دانشگاه بزرگ و متنوع از افراد هوشمند ، توانمند ، بامهارت تفکر و ديد سيستماتيک در تمام گروهها ايجاد مي شود و از يک رقابت به همکاري ،هم افزايي و پاسخگويي سريع در اين شبکه دست مي يابيم که اميد است گسترش يابد.
دکتر نجفي مقدم با اشاره به تدوين نقشه راهبردي حوزه بهداشت براي اپيدمي هاي آتي از اجراي پروژه هاي اولين شبکه تفکر سلامت خبر داد که از مهمترين آنها مي توان ، پروژه راه اندازي سامانه کشوري 1569 مرتبط با کوويد-19 و آنلاين کردن مراکز خدمات 16 و 24ساعته با هدف کاهش بار بيمارستاني را نام برد.
در پايان نشست، جلسه پرسش و پاسخ با حضور اصحاب رسانه تشکيل شد. 
تهيه خبر : رهنورد
عکي رحماني 


خبرگزاري ايرنا
 باشگاه خبرنگاران

  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 328328
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم