• 1404/02/10 - 15:00
  • - تعداد بازدید: 56
  • - تعداد بازدیدکننده: 50
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZkqHo

بیمارستان حضرت رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران، قطب درمان اختلالات حرکتی در کشور

استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: بیمارستان حضرت رسول این دانشگاه به عنوان قطب درمان اختلالات حرکتی در کشور، با بهره‌گیری از تیم‌های تخصصی، پیشرفته‌ترین روش‌های تشخیصی، درمانی و جراحی مانند کاشت الکترود مغزی (DBS) را به بیماران ارائه می‌دهد و میزبان مراجعه‌کنندگان از سراسر ایران است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر محمد روحانی متخصص مغز و اعصاب و فلوشیپ اختلالات حرکتی در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه درخصوص سی‌ودومین کنگره نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی که از 9 اردیبهشت ماه به مدت سه روز در این دانشگاه برگزار می‌شود، عنوان کرد: کنگره سالیانه انجمن مغز و اعصاب ایران هر سال در فصل بهار برگزار می‌شود و به تازه‌ترین دستاوردها در حوزه بیماری‌های مغز و اعصاب می‌پردازد.
 
 
 
وی ادامه داد: امسال نیز مانند هر سال، این کنگره در قالب برنامه‌ای چهار روزه از امروز تا جمعه ادامه خواهد داشت. با توجه به گرایش‌های فوق‌تخصصی مختلف در این رشته، هر نیم‌روز به یکی از حوزه‌ها مانند سکته مغزی، تشنج، زوال عقل، بیماری‌های عصب و عضله و بیماری‌های اختلال حرکتی اختصاص دارد. ما در بخش اختلالات حرکتی فعالیت می‌کنیم و امروز یک گردهمایی تعاملاتی در این حوزه برگزار شد که به بررسی آخرین یافته‌ها در زمینه پارکینسون و بیماری‌هایی مانند پاریکنسون، لرزش و دیگر اختلالات حرکتی اختصاص داشت.
 
 
 
وی افزود: در روز دوم نیز یک کارگاه عملی تزریق سم بوتولینیوم برای بیماران مبتلا به دیستونی یا اسپاستیسیته خواهیم داشت که به صورت Hands-on برگزار می‌شود. بیماران واقعی در این کارگاه شرکت می‌کنند و همکاران جوان به صورت عملی یاد می‌گیرند.
 
 
 
 
روحانی همچنین درخصوص حضور متخصصین بین المللی در این کنگره گفت: در بخش اختلالات حرکتی، که بنده مسئولیت آن را دارم، از چند تن از اساتید ایرانی مقیم خارج از کشور دعوت کرده‌ایم. بیشتر این همکاری‌ها از مراکز معتبر کانادا و آمریکا هستند و به‌صورت برخط و لایو، سخنرانی‌ها و مطالب جدید را در اختیار ما قرار می‌دهند که این همکاری به‌روز شدن دانش ما را تسهیل می‌کند.
 
 
درمان پارکینسون با کاشت الکترود مغزی
 
این متخصص مغز و اعصاب درباره وضعیت درمان بیماران مبتلا به اختلالات حرکتی نیز تاکید کرد: به همت دکتر غلامعلی شهیدی، استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی ایران، درمان و آموزش در زمینه پارکینسون و اختلالات حرکتی بیش از ۲۰ سال پیش در بیمارستان حضرت رسول آغاز شد. 
 
 
 
روحانی ادامه داد: ما اکنون در دانشگاه علوم پزشکی ایران به‌عنوان قطب درمان این بیماری‌ها شناخته می‌شویم. از دو سال پیش، نخستین دوره آموزش فلوشیپ اختلالات حرکتی در همین دانشگاه راه‌اندازی شده است. با همکاری دکتر پرورش، جراح اعصاب، جراحی‌های پیشرفته‌ای مانند کاشت الکترود مغزی یا DBS برای درمان پارکینسون، دیستونی، تیک‌های مقاوم، لرزش‌های شدید و حتی اختلالات وسواسی مقاوم به دارو انجام می‌شود.
 
 
 
وی افزود: ما در بیمارستان حضرت رسول این دانشگاه، روزهای شنبه و دوشنبه کلینیک تخصصی اختلالات حرکتی داریم که از سراسر ایران بیماران مراجعه می‌کنند. همچنین، روزهای یکشنبه و چهارشنبه نیز کلینیک تزریق سم بوتولینیوم برگزار می‌شود. خوشبختانه تاکنون بیش از یک هزار بیمار اختلال حرکتی تحت عمل جراحی کاشت الکترود مغزی قرار گرفته‌اند و پیگیری‌ها و تنظیم دستگاه‌های آن‌ها از سوی تیم ما انجام می‌شود.
 
  • گروه خبری : اخبار برتر,درمان و پزشکی
  • کد خبر : 348062
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید