• 1399/03/13 - 09:18
  • - تعداد بازدید: 2
  • - تعداد بازدیدکننده: 2
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Z9kWo

تبادل نظر اساتيد دانشگاه علوم پزشکي ايران و متخصصين دانشکده ي پزشکي نووا در ليسبون پرتغال

جلسه اي با موضوع کرونا و بيماران کرونايي، به شکل ويدئو کنفرانس در سالن اجتماعات معاونت بين الملل دانشگاه ايران برگزار شد.
به نقل از روابط عمومي معاونت بين الملل: در ابتدا ضمن آشنايي و معرفي طرفين به يکديگر، دکتر مقتدايي ضمن معرفي دانشگاه، توضيحات کوتاهي نيز راجع به مراکز تحقيقاتي و بيمارستان هاي زير نظر دانشگاه داد.
دکتر طالبي طاهر در مورد نحوه ي مديريت بيماران درگير کرونا در بيمارستان رسول اکرم(ص)، داروهاي استفاده شده براي آن ها و نتايج اين داروها ، مطالبي را بيان کرد.
در ادامه دکتر برانکو رئيس دانشکده در مورد سن و شرايط جسمي بيماران فوت شده در ايران سوال کرد و در تکميل صحبت هاي ايشان  دکتر نينا  عنوان کرد که بيشتر درگذشتگان کرونايي در کشور آنها افراد مسن هستند و در همين رابطه نمودار آماري اي نيز ارائه شد.
پس از آن دکتر برادران در خصوص مراحل و تعداد سال هاي تحصيل در رشته ي دکتراي پزشکي در ايران شرح داد و دکتر برانکو در جواب ايشان اظهار کرد:که طول رشته ي پزشکي در پرتغال ? سال است که سال آن ? علوم پايه و ? سال ديگر علوم تخصصي مي باشد.
سپس دکتر احمدي درباره ي خصوصي يا دولتي بودن رشته ي پزشکي در دانشگاه نووا پرسشي مطرح کرد و دکتر برانکو پاسخ داد:رشته ي پزشکي در اين دانشگاه خصوصي مي باشد و اينکه اتفاقاً در اين دانشگاه سه دانشجوي ايراني در رشته ي دکتراي پزشکي مشغول به تحصيل هستند.
در ادامه دکتر کانيائو توضيح داد که چون در پرتغال امکان ارتباط برقرار کردن به زبان انگليسي با بيماران و کارمندان بخش هاي بيمارستان ها به دليل تسلط نداشتن آنها به اين زبان وجود ندارد، بنابراين دانشجويان و متخصصيني که در اين کشور تحصيل ميکنند مجبور به يادگيري زبان پرتغالي هستند.
در جريان اين کنفرانس دکتر شالبافان از تجاربشان از حضور در پرتغال و نزديک بودن فرهنگ دو کشور گفتند.
در پايان دکتر برادران ضمن جمع بندي صحبت ها در مورد امکان تبادل متخصصين و دانشجويان براي دوره هاي فلوشيپ و امثال آن سوال کردکه دکتر کانيائو اين موضوع را ميسر دانسته و گفتند که تحت برنامه ي اراسموس (Erasmus) اين امکان وجود دارد.

در اين جلسه از دانشگاه علوم پزشکي ايران اساتيد ذيل حضور داشتند:
?- دکتر مهدي مقتدايي (معاون بين الملل)
?- دکتر برادران (مدير توسعه روابط بين الملل)
?- دکتر احمد احمدي (مدير روابط عمومي)
?- دکتر اميد مرادي مقدم (متخصص بيهوشي و مراقبت هاي ويژه)
?- دکتر مهشيد طالبي طاهر (متخصص بيمارهاي عفوني و گرمسيري)
?- دکتر محمدرضا شالبافان (متخصص اعصاب و روان)

اساتيدي که از طرف دانشکده ي نووا حاضر بودند نيز بدين شرح هستند:
?- پروفسور ژايمي برانکو (Prof. Jaime Branco) (رئيس دانشکده)
?- دکتر هلنا کانيائو (Dr. Helena Canhão)
?- دکتر پائولو پايشائو (Dr. Paulo Paixão)
?- دکتر ژايمي نينا (Dr. Jaime Nina)
اين جلسه با تلاش و هماهنگي دکتر فراهت کاردار سفارت ايران در پرتغال برگزار شد.
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 328272
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم