• 1401/12/01 - 15:22
  • - تعداد بازدید: 247
  • - تعداد بازدیدکننده: 241
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZJE9

توجه ویژه به ارتقاء کیفیت خدمات سلامت و ایمنی بیمار در دنیا/ آموزش ارائه دهندگان خدمات سلامت موجب کاهش آسیب ها می شود

معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اهمیت آموزش ارائه دهندگان خدمات سلامت در کاهش آسیب ها، گفت: ارتقاء کیفیت خدمات سلامت و ایمن به بیمار یکی از اولویت های نظام های بهداشت و درمان در دنیا است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر مهدی مقتدایی دوشنبه یکم اسفند 1401 در آیین افتتاحیه دوره آموزشی اصول کیفیت در مراقبت های بهداشتی و ایمنی بیمار، اظهار کرد: این دوره پنج روزه با همکاری معاونت های بین الملل و درمان دانشگاه علوم پزشکی برگزار می شود.

وی با بیان اینکه مطالب مفید و متنوعی در این دوره گنجانده شده، افزود: امیدوارم شرکت کنندگان در پایان دستاورد خوبی داشته باشند و در عملکرد درمانی و بالینی آنان موثر باشد.

رییس دوره آموزشی اصول کیفیت در مراقبت های بهداشتی و ایمنی بیمار گفت: امروزه ارتقاء کیفیت خدمات سلامت و ایمن به بیمار یکی از اولویت های نظام های بهداشت و درمان در دنیا بوده، بنابراین ضرورت این گونه آموزش ها بیش از پیش مطرح است.

مقتدایی با بیان اینکه  آموزش در این حوزه موجب کاهش بسیاری از آسیب ها می شود، خاطرنشان کرد: اصولا بهبود ارائه خدمات با کیفیت بالینی ناشی از اصلاح فرآیندها و آموزش مهارت های ارائه خدمات است.

تاکید همه مدل های اعتبار بخشی بر ارائه خدمات درمانی با کمترین عارضه است

دکتر نادر توکلی؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران و دبیر علمی دوره آموزشی اصول کیفیت در مراقبت های بهداشتی و ایمنی بیمار نیز در ادامه گفت: ارائه خدمات ایمن به بیماران مورد توجه تمامی مدل های اعتباربخشی و همچنین روش های بهبود کیفیت در مراکز درمانی است.

وی با بیان اینکه تمامی دستورالعمل ها باید ما را به ارائه خدمات درمانی ایمن با کمترین عارضه و در بهترین زمان برساند، افزود: اساتید برجسته ای از کشورهای آمریکا و ترکیه و همچنین رییس مرکز همکار سازمان بهداشت جهانی در کیفیت و ایمنی بیمار از کشور عمان به عنوان مدرس در این دوره آموزشی حضور دارند.

توکلی با اشاره به ثبت نام حدود یکصد نفر برای شرکت در این دوره آموزشی، اظهار کرد: سرفصل های این دوره پنج روزه شامل توسعه و اجرای ایمنی بیمار، عوامل انسانی درایمنی، تکنیک های ارتقاء ایمنی، شاخص های ایمنی و شیوه های اندازه گیری آن، روشهای ارتقا کیفیت با تاکید بر تحلیل، کنترل عفونت در بیمارستان، کارگروهی اثربخش و همچنین استفاده از تکنولوژی های نوین در کیفیت و ایمنی بیمار می شوند.

وی یادآور شد: روسا و مدیران بیمارستان ها، پزشکان عمومی و متخصص، مسئولان و کارشناسان واحد بهبود کیفیت بیمارستان ها، مسئولان و کارشناسان ایمنی بیمار در بیمارستان ها، مترون و سوپروایزرها، پرستاران، کارشناسان مامایی، تکنسین های بیهوشی و اتاق عمل، سیاستگزاران و برنامه ریزان حوزه سلامت، پژوهشگران حوزه کیفیت و ایمنی بیمار و دانشجویان رشته مرتبط مخاطبین دوره آموزشی اصول کیفیت در مراقبت های بهداشتی و ایمنی بیمار هستند.

پایان مطلب//

 

  • گروه خبری : اخبار برتر,علمی-آموزشی
  • کد خبر : 11784
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
حسین دزفولی
خبرنگار:

حسین دزفولی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید