به همت دانشگاه علوم پزشکی ایران محقق میشود
جدیدترین گزارش پیشرفت احداث دانشکده دندانپزشکی در قبله تهران
رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران به تشریح جدیدترین گزارش پیشرفت احداث دانشکده دندانپزشکی این دانشگاه در بیمارستان فیروزآبادی شهر ری پرداخت.
به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر سید مرتضی صمیمی پس از بازدید از ساختمان در حال احداث دانشکده و بیمارستان دندانپزشکی و جلسه با مسئول و پیمانکار این پروژه عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان یکی از دانشگاههای بزرگ ایران و شهر تهران در سال 1396 با اخذ موافقت اصولی از شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی وزارت بهداشت، اقدام به تاسیس دانشکده دندانپزشکی و مجوز اخذ پذیرش دانشجوی ایرانی و بین المللی در مرکز شهر تهران کرد.
وی ادامه داد: نخستین ورودی دانشجویان دانشکده دندانپزشکی بهمن ماه 1399 بود و در حال حاضر دانشکده دندانپزشکی علوم پزشکی ایران با بیش از یکصد دانشجو از کشورهای ایران، عراق، سوریه، لبنان، افغانستان و روسیه دایر است. براین اساس دانشگاه علوم پزشکی ایران پس از نیاز سنجی و بررسی نقاط مورد نظر برای تعیین محل دانشکده دندانپزشکی، با تصمیم رئیس دانشگاه و همفکری جمعی از دبیران شورای تخصصی آموزش دندانپزشکی و دلسوزان جامعه دندانپزشکی، شهر ری استان تهران را بهعنوان محل احداث دانشکده دندانپزشکی تعیین شد.
صمیمی تصریح کرد: شهر ری مرکز شهرستان ری در جنوب استان تهران است که یکی از کهنترین شهرهای جهان با جمعیت حدود 340 هزار نفر در شهر ری و 800 هزار نفر در شهرستان ری واقع در جنوب شرق شهر تهران است که به واسطه وجود بارگاه امامزاده عبدالعظیم حسنی(ع)، فرودگاه بینالمللی امام خمینی (ره) و مجاورت با شهر تهران و پیشینه فرهنگی، مذهبی و تاریخی، یکی از مهم ترین شهرهای کشور است.
وی ادامه داد: از سمت دیگر، دانشگاه علوم پزشکی ایران طلایه دار و به عنوان یکی از فعال ترین دانشگاه های کشور در جذب دانشجویان بین الملل به خصوص از کشورهای مسلمان همسایه محسوب میشود و سالانه چند صد دانشجوی بین المللی را از طریق معاونت بین الملل در رشتههای دندانپزشکی، پزشکی و داروسازی جذب میکند که میتواند بهعنوان یکی از مهم ترین پایگاههای بین المللی سازی و تبادل فرهنگی و علمی در منطقه شود.
صمیمی تصریح کرد: حال که فرصتی ایجاد شده است تا دانشگاه علوم پزشکی ایران بتواند نعمت خدمت رسانی به مردم انقلابی شهر ری، منطبق با نیازهای آنان را در بستری علمی و فرهنگی برای دانشجویان و نمایندگان بین المللی از کشورهای مسلمان منطقه ایجاد کند این موضوع با شرایط کنونی منطقه به عنوان یک فرصت برای کشور ایران برای پیشبرد روابط با کشورهای دیگر با دید کلان و ملی اهمیت خواهد داشت.
وی افزود: بی شک فراهم سازی بستر بین المللی آموزشی، پژوهشی و درمانی در شهر ری با پشتوانه مذهبی و فرهنگی در قالب یکی از بزرگترین و به روزترین دانشکدههای دندانپزشکی سطح کشور میتواند به عنوان ویترین جامعه علمی دانشگاهی کشور تبعات مثبت علمی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی داشته باشد و در غنای هر چه بیشتر پیشرفت جامعه علمی کشور گام محکمی خواهد بود.
رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران خاطرنشان کرد: این پروژه در بیمارستان فیروز آبادی شهر ری با زیربنای 22 هزار و 850 متر مربع و مطابق با استانداردهای آموزشی، در دستور کار رئیس دانشگاه قرار گرفته است و روند اجرای آن تاکنون از منابع جذب دانشجویان بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران تامین شده است و در حال حاضر 21 درصد پیشرفت داشته است و مطابق پیش بینیهای انجام شده تا آذر ماه 1403 فاز نخست پروژه تکمیل میشود.
پایان مطلب//