رئيس دانشگاه ايران: تربيت افراد کارآفرين و خلاق؛ يکي از الزامات اقتصاد مقاومتي
رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران عنوان کرد: يکي از الزامات اقتصاد مقاومتي اين است که افراد کارآفرين و خلاق را براي حيطه هاي مختلف تربيت کنيم..
رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران عنوان کرد: يکي از الزامات اقتصاد مقاومتي اين است که افراد کارآفرين و خلاق را براي حيطه هاي مختلف تربيت کنيم.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه: دکتر کوهپايه زاده ؛رئيس دانشگاه ضمن گرامي داشت روز اقتصاد مقاومتي و کارآفريني بيان کرد: يکي از الزامات اقتصاد مقاومتي ، تربيت افراد کارآفرين و خلاق در حيطه هاي مختلف است .
وي گفت: با توجه به شعار اقتصاد مقاومتي در چند سال اخير و در راستاي سياستهاي کشور ، تفکر کارآفريني ، خلق ارزش و ثروت در دانشگاه ايران آغاز شده است و استقلال و خودکفايي در حوزه سلامت به عنوان يک هدف استراتژيک دانشگاه مطرح است. توجه به اقتصاد مقاومتي ، کارآفريني و توليد محصولات عرصه سلامت بايد در بخشهاي مختلف انجام گيرد .
دکتر کوهپايه زاده تصريح کرد: براي توليد منابع و درآمدزايي در دانشگاه بايد به توسعه کارآفريني و رويکردهاي فناورانه توجه نماييم .
رئيس دانشگاه ايران اظهار کرد: در تلاشيم تا سال 1400 بتوانيم اقدامات مناسبي در بخشهاي مختلف آموزشي ،پژوهشي ، بهداشت و درمان ،بين الملل و غذا و دارو انجام دهيم.
دکتر کوهپايه زاده اعلام کرد: چندين برنامه در دانشگاه ايران آغاز شده که شامل برنامه طب بازساختي ، توسعه نانو فناوري وسلامت الکترونيک ، برنامه علوم شناختي و نوروساينس است و در اين مسير مرکز رشد ، شتاب دهنده و اتاق تميز ايجاد گرديده است.
ايشان با اشاره گسترش هلال فناوري در دانشگاه افزود: در نظر داريم با همکاري معاونت علمي فناوري رياست جمهوري ، مرکز رشد جامع وکافه ايده را در کتابخانه مرکزي راه اندازي نماييم .
راه اندازي شتاب دهنده طب بازساختي و سلولهاي بنيادي و مرکز سلول درماني در مرکز شهيد مطهري ، ايجاد اتاق تميز بيمارستان علي اصغر از ديگر اقدمات پيش رو دانشگاه ايران است.
وي از توسعه آزمايشگاه جامع دانشگاه و تامين تجهيزات براي انجام آزمايشات تخصصي به منظور حمايت از توليد داخلي خبر داد و عنوان داشت: پيگيري هاي لازم براي همکاري دانشگاه علوم پزشکي ايران باشرکت هاي دانش بنيان در بخش تحقيق و توسعه و توليد محصولات طب بازساختي انجام گرفته است.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايران خاطر نشان کرد: جهت حمايت از شرکت هاي دانش بنيان دانشگاهي با صندوق هاي شکوفايي ، نوآوري و صندوق هاي خصوصي ، رايزني هاي هاي لازم صورت گرفته است و به منظور فراهم آوردن فرصت هاي کارآفريني براي اساتيد و دانشجويان از هم انديشي و مشارکت بين دانشگاهي استفاده کرديم.
ايشان تمرکز بر حيطه کارآفريني در جهت تحقق کامل اقتصاد مقاومتي را بسيار موثر دانست و تاکيد کرد: براي حل مسائل ، تخصص کافي نيست بلکه همفکري ، مشاوره ، مشارکت بين رشته اي و انجام کار تيمي لازم است.
دکتر کوهپايه زاده با اشاره به برگزاري سومين هکتون در اسفندماه سال جاري، افزود: در برنامه عملياتي سال 99 ، افزايش تعداد دوره هاي آموزشي و ابزارهاي تشويقي در حيطه کارآفريني جهت ترغيب کارکنان در دستور کار است.
تهيه خبر : رهنورد
کپی لینک کوتاه: