• 1399/03/20 - 09:34
  • - تعداد بازدید: 2
  • - تعداد بازدیدکننده: 2
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
  • /Z6UVo

رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران در ارتباط زنده اينستاگرامي: سلامتي دانشجويان در اولويت برنامه ريزي ها قرار دارد

    پاسخ اين پرسش که بالاخره دانشگاه ها چه زماني بازگشايي مي شوند، معلوم شده و برخي دانشجويان از هفدهم خرداد به دانشگاه آمده اند. اما برخي نگراني ها همچنان به قوت خودش باقي است. رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران در ارتباط زنده اينستاگرامي با دانشجويان در پاسخ به اين نگراني ها تاکيد کرد که اولويت در برنامه ريزي ها مراقبت از سلامتي دانشجويان بوده و تلاش شده تا آموزش ها با کيفيت حداکثري در اين ترم به پايان برسد.

  پاسخ اين پرسش که بالاخره دانشگاه ها چه زماني بازگشايي مي شوند، معلوم شده و برخي دانشجويان از هفدهم خرداد به دانشگاه آمده اند. اما برخي نگراني ها همچنان به قوت خودش باقي است. رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران در ارتباط زنده اينستاگرامي با دانشجويان در پاسخ به اين نگراني ها تاکيد کرد که اولويت در برنامه ريزي ها مراقبت از سلامتي دانشجويان بوده و تلاش شده تا آموزش ها با کيفيت حداکثري در اين ترم به پايان برسد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر جليل کوهپايه زاده سه شنبه بيستم خرداد 1399 در ارتباط زنده اينستاگرامي با دانشجويان، با بيان اينکه تصميم گيري در مورد بازگشايي دانشگاه در اپيدمي کرونا يک موضوع چند وجهي است، اظهار کرد: اين واقعيت را بايد پذيرفت که جابجايي بين شهري مي تواند براي همه خطرآفرين باشد. بنابراين برنامه ريزي براي بازگشايي دانشگاه بايد با حساسيت انجام مي شد.
وي افزود: در شرايط عادي بيش از 2 هزار دانشجو از خوابگاه هاي دانشگاه علوم پزشکي ايران استفاده مي کنند اما در شرايط فعلي و براي رعايت فاصله گذاري اجتماعي امکان استفاده از خوابگاه ها، حداکثر براي يک چهارم اين دانشجويان يعني حدود 500 نفر به صورت همزمان فراهم است.
دکترکوهپايه زاده خاطر نشان کرد: غير از اين موارد ما يک دانشگاه علوم پزشکي هستيم، دانشگاه علوم پزشکي  يعني بيمارستان و بيمارستان يعني محل تردد بيمار. بنابراين سعي شده تا دانشجويان رشته هاي باليني از دانشجويان رشته هاي غيرباليني جدا شوند اما به صورت صد در صد قابل انجام نيست.
وي با بيان اينکه در مجموع تصميم در مورد ادامه راه به راحتي نيست، افزود: وزارت بهداشت با بررسي همه جانبه موضوع، ابلاغ کرد که از هفدهم خرداد ماه آموزش هاي دانشگاهي غيرباليني شروع شوند. آموزش هاي باليني شامل دوره هاي دستياري، تخصصي و فوق تخصصي و کارورزي پزشکي تقريبا شروع شده بودند.
رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران تاکيد کرد: طبق نظر وزارت بهداشت و برنامه ريزي هاي انجام شده در دانشگاه، آموزش هاي تمام مقطع رشته هاي مختلف با کمترين تردد در دانشگاه و حضور در خوابگاه ها تا ابتداي شهريور 1399 به پايان مي رسد.
وي گفت: وسايل حفاظت فردي به اندازه کافي هم در خوابگاه ها و هم در بيمارستان ها به اندازه کافي پيش بيني شده است.
دکتر کوهپايه زاده افزود: ويروس کرونا به اين زودي نه تنها ما بلکه تمام جهان را رها نخواهد کرد، بنابراين بايد همگي با رعايت اصول حفاظت فردي و بهداشتي تلاش کنيم تا زمان را براي آموزش از دست ندهيم.
وي خاطرنشان کرد: تحقق اين موضوع هنر برنامه ريزي و همچنين مشارکت جدي اساتيد و دانشجويان را مي طلبد تا برنامه ها به خوبي انجام شوند.
وي با بيان اينکه سبک زندگي ما به ناچار به دليل کرونا بايد تغيير کند، گفت: کرونا به تعبير بسياري از کارشناسان انقلاب صنعتي چهارم را زودتر کليد زد، بنابراين بهره برداري از فناوري اطلاعات، هوش مصنوعي در زندگي بيش از گذشته بايد جدي گرفته شود تا کمترين آسيب را تجربه کنيم.
وي افزود: آموزش نيز از اين قاعده مستثني نيست و بايد برنامه جامعي براي آموزش مجازي در دانشگاه عملياتي شود؛ آموزش ها تا حد امکان بايد بر پايه فناوري اطلاعات و فضاي مجازي قرار بگيرند و استفاده از انواع رسانه ها مورد نظر باشد.
وي گفت: سالها به اين موضوع فکر مي کرديم که بسياري از دوره هاي حضوري، مي توانند غير حضوري هم برگزار شوند تا وقت دانشجو کمتر گرفته شود و مانع هدر رفت منابع مالي و زمان شويم. حالا اين فرصت به دليل کرونا پيش آمده، پس نبايد اين فرصت را با نگاه سنتي از دست بدهيم. 
دکتر کوهپايه زاده با بيان اينکه دانشگاه محل تفکر، تامل و تضارب آرا است، افزود: حتما نظرات دانشجويان، اساتيد  و هر کس که در مسير آموزش يک ايده نو ارائه دهد، مورد توجه قرار مي گيرد و  قطعا از آن استفاده مي کنيم تا مسير آموزش موثر و کارآمدتر شود.
وي گفت: قطار آموزش را نمي توان متوقف کرد، از ابتداي مهر دانشجويان جديد به جمع ما اضافه مي شوند، بنابراين عده اي بايد فارغ التحصيل بشوند تا فضاي براي افراد ديگر وجود داشته باشد.
رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران در پاسخ به اين سوال که چرا آموزش ها در فضاي مجازي از کيفيت لازم برخوردار نيست، گفت: در گذشته همين مقدار هم وجود نداشت، کرونا ما را مجبور کرد که با سرعت بيشتري به سمت اين فضا برويم.
وي با بيان اينکه آموزش مجازي نياز به زيرساخت فرهنگي دارد و بايد تفکر ما نسبت به اين مقوله اصلاح شود، افزود:  براي توسعه آموزش مجازي از همه ظرفيت ها از جمله ظرفيت هاي دانشجويي، ظرفيت بخش خصوصي و مجموعه هاي ديگر که تجربه بيشتري در اين مورد دارند، کمک مي گيريم تا با سرعت بيشتري آموزش مجازي به نقطه مطلوب در دانشگاه برسد.
وي با اشاره به پيش بيني ابزارهاي تشويقي براي اساتيدي که در آموزش مجازي موفق عمل مي کنند، افزود: اگر سياست اين است که آموزش ها به سمت مجازي شدن پيش برود، نبايد خلاف اين عمل کنيم و اعضاي هيات علمي بايد بدانند که اين يک اجبار سازماني است و معاونت آموزشي و گروه هاي آموزشي بايد بر اين موضوع نظارت کافي داشته باشند.
دکتر کوهپايه زاده همچنين در خصوص برگزاري آزمون ها، گفت: برگزاري آزمون ها به صورت آن لاين منوط به کسب اطمينان از امنيت آن است، در غير اين صورت آزمون به صورت حضوري و با فاصله گذاري فيزيکي مناسب انجام مي شود.
بنا براين گزارش در ارتباط زنده اينستاگرامي رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران، نمايندگان شوراي صنفي دانشجويان، بسيج دانشجويي و کانون مشاوران جوان دانشگاه به نمايندگي از ساير دانشجويان حضور داشتند.

خبر: دزفولي
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 326616
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم