• 1399/04/22 - 08:11
  • - تعداد بازدید: 6
  • - تعداد بازدیدکننده: 6
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
  • /Z6VVo

فرهنگ‌سازي ، اعتماد عمومي و اطلاع رساني؛ نگاه اصلي ما در موج دوم بحران کرونا

    معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري دانشگاه علوم پزشکي ايران: نگاه اصلي ما در موج دوم بحران کرونا؛  فرهنگ‌سازي ، اعتماد عمومي و اطلاع رساني است .

  معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري دانشگاه علوم پزشکي ايران: نگاه اصلي ما در موج دوم بحران کرونا؛  فرهنگ‌سازي ، اعتماد عمومي و اطلاع رساني است .
به گزارش روابط عمومي دانشگاه: حجت الاسلام والمسلمين محمدصادق احمدي ؛ معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري دانشگاه علوم پزشکي ايران عنوان کرد: از ابتداي شيوع ويروس کرونا مجموعه نهاد رهبري در تيم مديريت بحران دانشگاه دعوت به همکاري شد.
 وي افزود: اگرچه اين بيماري ماهيت پزشکي دارد ولي آثار به وجود آمده آن در حوزه‌هاي فراپزشکي مشاهده مي‌شود.
 حجت الاسلام و المسلمين احمدي بيان کرد: آنچه مهم است اينکه در اين راستا نهاد چه خدماتي مي تواند ارائه دهد ، قطعاً مداخله پزشکي جزو وظايف ما نيست بلکه ما مي‌توانيم کمک کنيم ، شرايط کرونايي به نحوي مديريت شود تا فرايند رسيدگي و بهبود بيماران تسهيل شود.
ايشان با اشاره به وضعيت و شرايط روحي بيماران و خستگي کادر درمان و پرحجم بودن فعاليت‌هاي پزشکي گفت:
از ظرفيت ائمه جماعات در مراکز درماني جهت ارائه خدمات مراقبت معنوي،کاهش آلام بيماران و همراهان ، روحيه بخشي به کادر درمان و کمک به کاهش بار نظام سلامت استفاده کرديم.
معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري دانشگاه علوم پزشکي ايران اظهار کرد: موج اول کرونا را با تجربه هاي سخت و آسان گذرانديم ، در طي چند ماه گذشته روحانيوي و طلاب بر حسب تجربه اقدام مي کردند ولي ما سعي کرديم اين تجربه پشتوانه علمي و آکادميک داشته باشد؛ لذا دوره‌هاي تخصصي در حوزه مديريت بحران و ارائه خدمات مراقبت معنوي براي اين گروه هدف برگزار شد که در حال حاضر هم ادامه دارد .
وي ذکر کرد: نهادمرکزي نمايندگي مقام معظم رهبري، دانشگاه هاي علوم پزشکي استان تهران را محور اصلي مديريت بحران کرونا قرار داد و ساير دانشگاه‌ها را به عنوان دانشگاه معين معرفي کرد ، در واقع ظرفيت دانشگاه هاي علوم انساني و فني ومهندسي از طريق نهاد رهبري ساماندهي شد تا آنها بتوانند خدماتشان را ارائه دهند .
لازم به ذکر است350نفراز نيروهاي داوطلب جهادي در اين فراخوان شرکت کردند که ??? نفر دراولويت هستند و در حال حاضر يک بانک اطلاعاتي از نيروهاي جهادي با تخصص‌هاي مختلف جهت انجام پژوهش درحوزه هاي روانشناسي، الهيات، اقتصاد، مفاهيم نظري ،جامعه شناختي و... وجود دارد.
حجت الاسلام والمسلمين محمدصادق احمدي خاطر نشان کرد: در شرايط جديد کرونا بايد به گونه اي فرهنگ سازي شود تا بتوانيم از مشارکت اجتماعي وهمياري خود مردم در کنار خدمات درماني  بهره مند شويم واين بيماري را بهتر کنترل و مديريت نماييم.
وي اشاره کرد: توصيه هاي پزشکي بسته به روانشناسي مخاطبان در حال تغيير است ، آنچه مهم است رعايت همزمان همه اين موارد بهداشتي است ، درهمين زمينه تيمي از گروه هاي مختلف در خصوص تبديل توصيه هاي پزشکي به مديا درحال فعاليت هستند.  
حجت الاسلام و المسلمين احمدي تصريح کرد : در حوزه درمان بايد صادقانه با مردم صحبت و اعتمادشان را جلب کنيم ، شفاف باشيم و توصيه ها را رسانه‌اي نماييم.
 وي تاکيد کرد :در مباحث مختلف اجتماعي بايد به گونه‌اي پيام‌رساني شود تا مباحث خود مراقبتي مردم تبديل به يک فرهنگ شود و آنچه در اين راستامهم است مهار بيماري است نه درمان ؛ لذا بايد تمام ظرفيت هاي اجتماعي و عمومي کشور باهم بسيج  شوند وازمشارکت خود مردم در رعايت پروتکل هاي بهداشتي استفاده گردد.
وي افزود: نگاه ما در موج دوم کرونا؛ فرهنگ‌سازي، اعتماد عمومي و اطلاع رساني است .
حجت الاسلام و المسلمين احمدي اعلام کرد:در شرايط جديد ظرفيت اساتيد و نخبگان دانشگاه را هم بايد مد نظر داشته باشيم ، در همين راستا دوره‌هايي جهت دانش افزايي ، هم انديشي  و بهره بردن از تجربيات اساتيد توسط نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري طراحي وکارگاههايي در حوزه هاي نظري برگزار شده است؛ مثل: کرونا و مديريت رنج، کرونا ومعناي زندگي ، کرونا و سلامت معنوي.
وي گفت: اعتقاد ما بر اين است که در اين بيماري بايد هم مباحث پزشکي و هم مباحث روحي و نظري را در نظر گرفت؛ گزارشات نشان مي دهد اقداماتي که در حوزه مراقبت معنوي براي بيماران انجام شده در فرآيند بهبود و درمان بيماران موثر بوده است.
 به طور خلاصه فعاليت نهاد در مباحث اجتماعي ، درماني و آموزشي سبب شده تا فرآيند مديريت بحران کرونا با روش معقول تري پيش رود .
حجت الاسلام و المسلمين احمدي اظهار کرد: مشارکت وهمدلي مردم، گروه‌هاي جهادي و خيرين دراين دوران نمود بسيار خوبي داشت و پشتوانه فرهنگي فرهنگ ايراني اسلامي کمک کرد تا افراد نسبت به شرايط همنوع خود بي تفاوت نباشند و در اين راستا نهاد رهبري دانشگاه متولي آموزش ،ساماندهي و مديريت داوطلبان و نظام‌مند کردن خدمات  آنها 
مي باشد.
وي با اشاره به تقدير مقام معظم رهبري از خدمات جهادگونه کادر درمان ، ابراز داشت : به مدد الهي و تفضلات ائمه اطهار از اين شرايط سخت عبور خواهيم کرد.

تهيه خبر : رهنورد
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 326673
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم