• 1399/07/27 - 15:06
  • - تعداد بازدید: 5
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZeXVo

لوح دوستدار کودک به بيمارستان حضرت علي اصغر اهدا شد

بيمارستان حضرت علي اصغر (ع) در حوزه دانشگاه علوم پزشکي ايران بر اساس ارزيابي هاي انجام شده در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي  به جمع بيمارستان هاي دوستدار کودک پيوست.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، چهارشنبه بيست و سوم مهر ???? در حاشيه مراسم افتتاحيه مرکز جامع تخصصي رشد و تکامل بيمارستان حضرت علي اصغر (ع)، لوح دوستدار کودک به اين مرکز درماني اهدا شد.
فريبا فلاح زاده؛ کارشناس شير مادر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکي ايران، در اين باره گفت: اعتقاد به برنامه  شير مادر، گام نهادن تمام اعضاي مرکز در اين مسير و ارائه آموزش هاي مرتبط و عدم تبليغ شير مصنوعي از جمله شاخص هاي مورد نظر براي اهداي لوح دوستدار کودک به يک مرکز درماني است.
وي با بيان اينکه در مراکز دوستدار کودک، مادر و فرزندش تحت هيچ شرايطي از هم جدا نمي شوند، افزود: به هيچ عنوان هيچ خللي در بحث تغذيه کودک با شير مادر نبايد رخ بدهد و  تجهيزات لازم براي حمايت از اين مسئله مثل پمپ شير دوش مادر و يخچال بايد فراهم باشد.
فلاح زاده گفت: در بيمارستان حضرت علي اصفر (ع)  اتاق بسيار مناسب با امکانات اوليه رفاهي لازم به تازگي افتتاح شده تا مادران بتوانند در آرامش کامل به فرزندانشان شير بدهند. بنابراين مادراني که از شهرهاي ديگر براي درمان فرزندشان به اين مرکز مي آيند از اين جهت مشکلي ندارند.
وي افزود: در مراکز دوستدار کودک بعد از اينکه کودک ترخيص شد، مادر و فرزندش از حمايت هاي بعدي برخوردار هستند. اتاق مشاوره شيردهي به همين منظور در بيمارستان حضرت علي اصغر راه اندازي شده است.
اين کارشناس شير مادر با اشاره به فعاليت مرکز تخصصي شيردهي براي آموزش رزيدنتها در بيمارستان حضرت علي اصغر (ع)، گفت: متخصصان و رزيدنت‌ها در برنامه تغذيه با شير مادر بايد حضور فعال داشته باشند و انتظار داريم بعد از دريافت آموزش ها و فارغ التحصيلي به عنوان حاميان اين برنامه مهم گام بردارند.
فلاح زاده در ادامه با اشاره به اهميت شيردهي تا پايان دو سالگي کودک، خاطر نشان کرد: براي خانواده ها بايد مهم باشد که وفتي براي دريافت خدمات درماني به يک بيمارستان مراجعه مي کنند، ساختار بيمارستان و رفتار پزشک معالج در جهت حمايت از تغذيه با شير مادر باشد.
وي افزود: اين موضوع در بيمارستان هايي که فقط به کودکان خدمات ارائه مي دهند، از اهميت بيشتري نيز برخوردار است، مثلا پزشک بايد دارويي را تجويز ‌کند تا خللي در بحث شيردهي مادر ايجاد نکند و يا به راحتي از شير مادر نگذرد و سراغ شير مصنوعي برود.
بنابر اين گزارش از پنجاه و هفت بيمارستان فعال در حوزه دانشگاه علوم پزشکي ايران تنها حدود ده بيمارستان لوح دوستدار کودک را دريافت نکرده اند و قرار داشتن اسامي بيمارستان هاي تک تخصصي در جمع دوستداران کودک از ويژگي هاي منحصربفرد اين دانشگاه است.

خبر: دزفولي
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 326795
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم