• 1400/01/24 - 03:55
  • - تعداد بازدید: 2
  • - تعداد بازدیدکننده: 2
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
  • /ZmsWo
به منظور کاهش ورودي مراجعان سرپايي به بيمارستانها؛

مراکز ويزيت و مشاوره تلفني تخصصي در بيمارستانهاي منتخب استان تهران راه اندازي مي شود

به منظور کاهش ورودي مراجعان سرپايي به بيمارستانها؛
مراکز ويزيت و مشاوره تلفني تخصصي در بيمارستانهاي منتخب استان تهران راه اندازي مي شود


با توجه به افزايش شديد تعداد مراجعان به مراکز درماني و نياز مردم به مشاوره و درمانهاي سرپايي، به زودي مرکز ويزيت و مشاوره تخصصي تلفني، در بيش از ?? بيمارستان منتخب در استان تهران راه اندازي مي شود و پزشکان مجرب بيمارستان ها در ساعات مشخصي از روز به مدت ? تا ? ساعت به مشاوره و ويزيت بيماران مي پردازند.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي ايران، دکتر عليرضا زالي فرمانده عمليات مديريت بيماري کرونا در کلان شهر تهران، در جلسه هفتگي نشست وبيناري روساي دانشگاه هاي علوم پزشکي تهران با بيمارستانهاي استان که با حضور معاونان درمان و جمعي از مسئولين درماني و نظارتي، به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي ايران دوشنبه ?? فروردين برگزار شد؛ با اعلام اين خبر به وضعيت خطرناک استان تهران در موج چهارم کرونا پرداخت و افزود: سرعت موج چهارم برق آساست، تعداد مراجعان به مراکز درماني به شدت صعودي است و هر هفته شاهد سيماي متفاوتي از اين بيماري هستيم.
دکتر زالي تصريح کرد: در شبانه روز گذشته با ?? درصد رشد در تعداد مراجعين سرپايي؛ بيش از ? هزار و ??? بيمار مراجعه کننده سرپايي در استان تهران داشته ايم که هزار و ??? مورد در بخش عادي و ??? نفر در بخشهاي ويژه بستري شدند.
وي پيش بيني کرد هفته آينده، هفته ي سخت و طاقت فرسا براي تهران است و اين روند، مرگ و مير در تهران را سه رقمي خواهد کرد.
دکتر زالي با اشاره به توزيع نامتوازن بيماران در بيمارستانهاي استان تهران گفت: در حال حاضر ???بيمارستان تخصيص يافته براي درمان بيماران کرونايي، به ? هزار و ??? بيمار بستري خدمات ارايه مي‌دهند و اين درحالي است که فقط ?? بيمارستان بار اصلي بستري بيماران کوويد را به دوش مي کشند.
فرمانده عمليات مديريت بيماري کرونا در کلان شهر تهران تاکيد کرد: بايد روساي همه بيمارستانها به صورت فعال وارد کارزار مبارزه با کوويد ?? شوند و ضمن توقف اعمال جراحي غير ضروري از همه ظرفيتشان استفاده کنند.
وي با اعلام اينکه بسته به امکانات و تجهيزات بيمارستانها، بيماراني که شرايط اضطراري دارند بايد بدون قيد و شرط پذيرش شوند؛ از آغاز  بازديد هاي ميداني بيمارستانهاي استان تهران در هفته آينده خبر داد و تصريح کرد: کارشناسان ما با حضور در بيمارستانها، تعداد جراحي هاي غير ضروري (الکتيو) و تعداد تخت هاي بستري کوويد را پايش مي کنند.
راه اندازي کلينيک هاي سرپايي و استفاده از درمان هاي سرپايي، داروهاي خوراکي و تزريقي خصوصا در مراحل اوليه ابتلا به کرونا، پيروي پزشکان از پروتکل هاي درماني سازمان بهداشت جهاني و خودداري از درمانهاي متنوع دارويي در بيماران و اختصاص بالاترين سطح پوشش سبد خدمات بيمه اي از ديگر مواردي بود که فرمانده عمليات مديريت بيماري کرونا در کلان شهر تهران به آن اشاره کرد و اطمينان داد: مواد اوليه کافي براي توليد داروهاي ضد ويروسي نظير فاويپيراوير و رمدسيوير در کشور تهيه شده و براي تامين داروهاي بيماران نگراني وجود ندارد.
دکتر زالي با يادآوري اين مهم که استان تهران در دوران پرخطر کرونا قرار دارد، تعامل و همکاري کليه نهادها و واحدهاي بهداشتي و درماني را با هدف کاهش مرگ و مير و کاهش بار مراجعان درماني به بيمارستانها را مورد تاکيد قرار داد.
دکتر جليل کوهپايه زاده رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران، در اين جلسه با اشاره به اهميت حفظ سلامت کادر درمان براي ادامه مبارزه با بيماري کوويد ??، تاکيد کرد: امروز اولويتي بالاتر از واکسيناسيون کادر درمان وجود ندارد و اميدواريم طبق اعلام معاونت بهداشتي وزارت بهداشت، از هفته آينده واکسيناسيون پزشکان و پرستاران ادامه يابد.
رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران، اطلاع رساني و ارائه مشاوره علمي به مردم را در اين مقطع براي آرامش رواني و کاهش مراجعات مردم به بيمارستانها موثر دانست و پيشنهاد کرد: کيت تست هاي سريع در اختيار اورژانس قرار گيرد تا هنگام مراجعه ماموران اورژانس به منزل بيماران، با انجام تست، موضوع بيماري همان جا تعيين تکليف شود و مردم با اطمينان رواني، بي دليل به مراکز درماني مراجعه نکنند.
وي در ادامه خواستار هدف گذاري تعداد بيشتري از تخت هاي بيمارستاني براي بستري و درمان بيماران کرونايي شد و افزود: باز توزيع منطقي بيماران مبتلا به کوويد ??در بيمارستانهاي سطح شهر، براي ارائه خدمات مطلوب تر به مردم و کاهش فرسودگي کادر درمان ضروري است.
دکتر حسن ابوالقاسمي رييس دانشگاه علوم پزشکي بقيه الله الاعظم (عج)، از تخصيص يک هزار تخت در مجموعه درماني نيروهاي مسلح، به بستري بيماران کرونايي خبر داد.
وي ابراز اميدواري کرد با تلاش و همدلي همه مسئولين و نيروهاي بهداشت و درمان کشور، در آينده از يادآوري عملکرد خود در دوران اوج گيري کرونا احساس رضايت داشته باشيم.
در ابتداي جلسه دکتر نادر توکلي معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران و دانشگاه ايران، دکتر سيد فرشاد علامه و دکتر سيدهادي ميرهاشمي معاونان درمان دانشگاه هاي تهران و شهيد بهشتي، دکتر فاطمه فتحي معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي ايران و دکتر پيمان صابريان رييس اورژانس تهران؛ گزارشي از آخرين وضعيت مجموعه تحت مديريت خود ارائه کردند و خواستار مشارکت فعال و حداکثري بيمارستانها و مراکز درماني و مطب هاي خصوصي براي مديريت موج چهارم کرونا و حمايت بيمه هاي درماني در استان تهران شدند.
گفتني است طبق آمار وزارت بهداشت، تاکنون مجموع بيماران کوويد?? در کشور به دو ميليون و ?? هزار و ??? نفر رسيده که يک ميليون و ??? هزار و  ?? نفر از بيماران، بهبود يافته اند و چهار هزار و ??? نفر از بيماران مبتلا به کوويد?? در بخش هاي مراقبت هاي ويژه بيمارستان ها تحت مراقبت قرار دارند.
خبر: مجيد نظامي
عکس: فرشاد پور رسول
 
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 328683
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم