• 1403/02/09 - 09:59
  • - تعداد بازدید: 79
  • - تعداد بازدیدکننده: 78
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZQrXo

معدوم سازی یک تُن ترشی از سوی بازرسین بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران

یک کارگاه غیر مجاز تولید و پخش ترشی و شوریجات از سوی کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی ایران کشف و پلمب شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد دانشگاه علوم پزشکی ایران، پیرو بررسی شکایت مردمی کارشناسان بهداشت محیط موفق به کشف و پلمب کارگاه غیر مجاز تولید و پخش ترشی و شوریجات شدند.

 

براین اساس کارشناسان بهداشت محیط با مراجعه به محل یک کارگاه غیرمجاز که در شرایط غیر بهداشتی و بدون مجوزهای لازم اقدام به تولید و بسته بندی و پخش ترشی و شوریجات می‌کرد پس از اخذ دستور قضایی مقدار حدود یک تُن ترشی را در محل توقیف کردند.

 

گفتنی است، این کارگاه به دستور دادستان پلمب شد و پرونده متخلف برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال شد.

  • گروه خبری : اخبار برتر,بهداشت و سلامت
  • کد خبر : 331902
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
جلیل موحد
خبرنگار:

جلیل موحد