معدوم سازی یک تُن ترشی از سوی بازرسین بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران
یک کارگاه غیر مجاز تولید و پخش ترشی و شوریجات از سوی کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی ایران کشف و پلمب شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد دانشگاه علوم پزشکی ایران، پیرو بررسی شکایت مردمی کارشناسان بهداشت محیط موفق به کشف و پلمب کارگاه غیر مجاز تولید و پخش ترشی و شوریجات شدند.
براین اساس کارشناسان بهداشت محیط با مراجعه به محل یک کارگاه غیرمجاز که در شرایط غیر بهداشتی و بدون مجوزهای لازم اقدام به تولید و بسته بندی و پخش ترشی و شوریجات میکرد پس از اخذ دستور قضایی مقدار حدود یک تُن ترشی را در محل توقیف کردند.
گفتنی است، این کارگاه به دستور دادستان پلمب شد و پرونده متخلف برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال شد.
کپی لینک کوتاه: