• 1402/07/17 - 14:36
  • - تعداد بازدید: 240
  • - تعداد بازدیدکننده: 212
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
  • /ZmRc

نشست خبری و آیین رونمایی از پوستر یازدهمین کنگره بین المللی قرآن و عترت و سلامت برگزار شد

مراسم نشست خبری و رونمایی از پوستر یازدهمین کنگره بین المللی قرآن و عترت و سلامت با حضور دکتر سید علیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، مراسم نشست خبری و رونمایی از پوستر یازدهمین کنگره بین المللی قرآن و عترت و سلامت با حضور دکتر سید علیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی، دکتر ناصر سیم فروش رئیس کنگره، حجت الاسلام دکتر عباسی رییس جامعه المصطفی العالمیه و دکتر قاسم رضیعی دبیر علمی کنگره، نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی ایران و سایر مسئولین و دست اندرکاران برگزاری کنگره درفرهنگستان علوم پزشکی ایران برگزار شد.

دکتر مرندی رییس فرهنگستان علوم پزشکی با تجلیل از دست اندکاران کنگره بر ضرورت توجه به موضوعات قرآنی به ویژه سلامت معنوی تاکید دارد و گفت: غرب در حال پژوهش در حوزه سلامت معنوی لائیک است به همین دلیل ما اسم گروه سلامت معنوی را سلامت معنوی اسلامی گذاشته‌ایم. نباید فعالیت‌ها در حوزه قرآن فقط به تلاوت و تشویق قاریان محدود شود بلکه رسالت ما توجه به سلامت معنوی است و باید در ذهن مردم سلامت معنوی را نهادینه کرد که این کار به کمک‌های همه جانبه نیاز دارد و وظیفه ما در این حوزه بسیار سنگین است.

وی خاطر نشان کرد: سلامت شامل ابعاد سلامت جسمی، سلامت روانی، سلامت اجتماعی و سلامت معنوی است. رسالت مهم ما این است که جامعه دانشجویی خود را متفاوت از دیگر جوامع همراه با آموزه های معنوی و قرآنی آموزش دهیم. و مهم ترین پیام این کنگره آشنایی بیشتر با قرآن برای فهم ابعاد بیشتر علم است.

 

در ادامه دکتر سیم فروش رئیس کنگره ضمن تبریک پیروزی‌های جبهه مقاومت اظهار امیدواری کرد روزی این کنگره در قدس شریف برگزار شود و گفت: برای اولین بار رهنمود امام راحل در نزدیکی حوزه و دانشگاه با برگزاری این کنگره محقق شد.

 

وی افزود: برای اولین بار، دبیرخانه کنگره در دانشگاه علوم پزشکی ایران تشکیل شده است تا محورهای زیرمجموعه تعیین و به تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی ارسال شود و محققین، استادان، دانشجویان و فراگیرانی که در زمینه قرآن فعالیت می‌کنند، مقالات خود را برای این کنگره ارسال کنند.

وی ادامه داد: امسال برای بار دوم است که کنگره به صورت بین‌المللی برگزار می‌شود. در سال قبل، در کنار حرم حضرت معصومه (س) و در دانشگاه علوم پزشکی قم توانستیم سخنرانان و و پزشکان مسلمان را از کشورهای اسلامی در کشور ایران گردهم بیاوریم.

رئیس کنگره افزود: هدف از برگزاری این کنگره این است که بتوانیم معارف قرآنی و اهل بیت سلام الله علیهم  را با شعار «حب القرآن یجمعنا» به گوش جهانیان برسانیم و در تبادل اطلاعات قرآنی در جامعه جوان پزشکی تلاش کنیم .

در ادامه این نشست  حجه الاسلام دکتر عباسی رییس جامعه المصطفی العالمیه با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در این دانشگاه و ظرفیت های مناسب همکاری و مراوده با کشورهای اسلامی، کنگره بین المللی قرآن، عترت و سلامت را فرصت مناسبی برای بهره گیری از فعالیت های علمی به ویژه فعالیت های قرآنی جامعه المصطفی و سایر دانشگاه ها دانست .

حجت‌الاسلام عباسی تصریح کرد: زمینه همکاری خوبی در عرصه قرآن، عترت و سلامت وجود دارد. فقه اسلامی قانون تنظیم زندگی فردی، اجتماعی و روابط بین‌المللی است. نمی‌شود باور الهی داشته باشید و این باورها در روابط فردی و اجتماعی نمود نداشته باشد. اخلاق پزشکی و فقه پزشکی دایره وسیعی دارد که می‌تواند نگاه تمدنی به مسئله سلامت را تغییر دهد. گاهی در برخی کشورها کسانی به سلامت و ساخت داروها نگاه سودگرایانه و تجاری دارند. این نگاه همان نگاه تمدن مادی گرایانه است و نگاه اسلامی و قرآنی به سلامت می‌تواند این نگاه را بهبود بخشد.

وی به روایت‌های زیادی که در حوزه علم‌دوستی مردم ایران وجود دارد اشاره کرد و گفت: روایت‌هایی که در مورد مسئله علم و علاقه‌مندی مردم این جامعه به علم در روایات اهل سنت وجود دارد حتی بیشتر از روایت‌های موجود در منابع شیعی است. یعنی این سرزمینی است که عشق به تمدن و علم در آن ریشه‌دار است و این پرچم امروز در دست شماست. ما هم در نقاط مختلف دنیا حضور داریم و آماده همکاری با این کنگره و آماده هستیم تا کارگزار شما در دنیا باشیم.

وی ضمن تجلیل از خدمات دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در برگزاری کنگره دهم، برای دکترپازوکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و همکاران ایشان که مسئولیت برگزاری کنگره یازدهم را به عهده گرفته اند آرزوی موفقیت کرد.

دکتر قاسم رضیعی دبیر علمی کنگره نیز در خصوص نحوه برگزاری این کنگره گفت: کنگره امسال شامل کارگروه هایی در حوزه سلامت مرتبط با قرآن است که دبیر هر کارگروه بر فعالیت آنها نظارت می کند.

وی خاطر نشان کرد: تمامی اعضای حوزه سلامت پزشکی از جمله استادان، دانشجویان، فلوشیپ ها و دستیاران می توانند در این کنگره حضور داشته باشند.

دکتر رضیعی اضافه کرد: در کنگره یازدهم روزهای برگزاری  نسبت به سال های گذشته افزایش یافته است تا فرصت مناسب جهت ارائه مباحث علمی فراهم شود همچنین برای اولین بار محتواهای آموزه های قرآنی سلامت محور 10 کنگره قبلی را در سایت مخصوص کنگره بارگذاری می کنیم.

دبیر علمی کنگره قرآن، عترت و سلامت افزود: مطابق بررسی های انجام شده حدود دو هزار حافظ قر آن در جامعه پزشکی مشغول فعالیت اند که به دلیل مشغله کاری، فرصت زیادی  برای حضور در محافل قرآنی ندارند به همین دلیل تمام تلاشمان در برگزاری این کنگره این است که این افراد سالانه فرصتی داشته باشند تادریک جشنواره قرآنی ، ضمن ارائه  فعالیت های علمی وقرآنی خود  از محافل قرآنی و تلاوت های  پیش بینی  شده نیز بهره مند شوند.

قابل ذکر است یازدهمین کنگره بین المللی قرآن، عترت و قرآن از تاریخ 25 تا 27 بهمن سال جاری با شعار « قرآن نسخه شفابخش » توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران و فرهنگستان علوم پزشکی وهمکاری وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و سایر مراکز علمی و دانشگاهی در تهران ، مرکز همایش های رازی برگزار می شود همچنین پذیرش مقالات از طریق تارنمای کنگره به آدرس quran-health.comمیسر می باشد.

 این کنگره دارای امتیاز بازآموزی برای پزشکان، امتیاز فرهنگی برای اعضای هیات علمی و امتیاز ضمن خدمت برای کارکنان حوزه سلامت می باشد.

پایان مطلب//

 

  • گروه خبری : اخبار برتر,بهداشت و سلامت
  • کد خبر : 21054
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید