• 1402/05/13 - 13:49
  • - تعداد بازدید: 345
  • - تعداد بازدیدکننده: 299
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZFHb

پایان سومین کنگره بین المللی سلامت در اربعین

سومین کنگره بین المللی «سلامت در اربعین» با صدور بیانیه به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر عبدالرضا پازوکی جمعه سیزدهم مرداد 1402 در اختتامیه سومین کنگره سلامت در اربعین اظهار کرد: از تمامی فرهیختگانی که در یک سال گذشته کمک کردند تا این رویداد علمی در کشورمان برگزار شود، قدردانی می کنم.

 

وی  با بیان اینکه در این مدت سه روز و با حضور در سالن های مختلف، اهمیت برگزاری این کنگره را بیش از پیش احساس کردم، افزود: کنگره سلامت در اربعین می تواند مقدمه ای باشد که با همکاری تمامی متخصصان، شاهد پژوهش های بیشتر با موضوع سلامتی در راهپیمایی اربعین در سال های آینده باشیم.

 

پازوکی خاطرنشان کرد: تعداد مقاله ها در سومین کنگره سلامت در اربعین بیش از پنج برابر سال گذشته بود و تعداد کارگروه های  علمی نیز به عدد بیست رسید. البته جای کارگروه پدافند غیرعامل و دندانپزشکی در کنگره امسال خالی بود و انشالله سال آینده اضافه خواهند شد.

 

دبیرعلمی سومین کنگره سلامت در اربعین در پایان گفت: کنگره دیگری با موضوع سلامت در اربعین سوم و چهارم شهریور ماه سالجاری در کربلا برگزار خواهد شد و امکان ثبت نام در این کنگره تا ده روز آینده فراهم است.

در ادامه مراسم اختتامیه، بیانیه سومین کنگره بین المللی سلامت در اربعین قرائت و بر موارد زیر تاکید شد.

 

  1. تشکیل دبیرخانه دائمی سلامت در اربعین با حضور تمامی نخبگان و خبرگان داخلی و خارجی شرکت کننده در مراسم اربعین
  2. الزام در انجام مطالعات، شناخت و تصویب قوانین و راهکارهای پیشگیرانه در خصوص سلامت در اربعین با حفظ اصل مردمی بودن مراسم اربعین.
  3. تدوین و طراحی آموزش‌های مداوم به منظور بالا بردن سطح آگاهی مردم و زائرین در زمینه حفظ و ارتقا سلامت و ایمنی افراد در اربعین حسینی
  4. آموزش و مشارکت ارائه دهندگان خدمات سلامت و موکب‌داران به عنوان نخستین پاسخ‌دهندگان به حوادث در طول مراسم راهپیمایی اربعین و تسهیل حضور برای ارایه خدمت مطلوب
  5. ارزیابی خطرات و تهدیدات سلامتی در جهت تسهیل و تصحیح در ارائه خدمات و پاسخ اثربخش در مراسم اربعین
  6. تقویت و توسعه هماهنگی و همکاری درون‌بخشی، برون‌بخشی، منطقه‌ای و جهانی جهت مدیریت اثربخش اربعین
  7. تشکیل نظام یکپارچه دیدبانی، پایش و مراقبت بهداشتی در طول مراسم راهپیمایی جهانی اربعین حسینی با مشارکت کشورهای عضو G5
  8. انجام برنامه‌های آموزشی، تخصصی و همگانی بین‌المللی و تمرین‌های مشترک منطقه‌ای با تاکید بر ارتقای همه جانبه سلامت زائرین به خصوص گروه‌های آسیب‌پذیر در طی مراسم پیاده‌روی اربعین
  9. اولویت دادن به استفاده از فناوری‌های نوین در امر مدیریت تجمعات انبوه در مراسم اربعین و راه‌اندازی مرکز تحقیقات و مجله سلامت در اربعین

 

 

بنا بر این گزارش  در مراسم اختتامیه مقاله های آسیه امین افشار، حمید صفر پور، راضیه غفوری، امیر حسین رجب پور، محمدرضا نوروزی، حسین سروانی، منصور شادکام و شهناز شعبانپور به عنوان مقاله های برگزیده سومین کنگره سلامت در اربعین  معرفی شدند.

پایان مطلب//

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار برتر,علمی
  • کد خبر : 18450
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
حسین دزفولی
خبرنگار:

حسین دزفولی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید