• 1401/06/25 - 11:02
  • - تعداد بازدید: 242
  • - تعداد بازدیدکننده: 235
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZtF7
در راهپیمایی اربعین حسینی

کارشناسان بهداشت محیط ایران، آموزش های خود ایمنی را به زوار حسینی ارائه دادند/ بررسی و ارزیابی موکب های خدمت رسان

کارشناسان گروه مهندسی دانشگاه علوم پزشکی ایران در راستای پیشگیری از بیماری های واگیردار و حفظ سلامت زائران حسینی، فرایندهای محیطی را مورد بررسی و ارزیابی قرار دادند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ مهندس خدیجه پوربابا- مسئول بهداشت محیط موکب حضرت رقیه (س) از کاروان اعزامی دانشگاه علوم پزشکی ایران به کربلا  با بیان این نکته که از روز سه شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۱ در این کاروان مشغول به کار شدیم، گفت: کارهایی که به همت گروه بهداشت محیط  در کربلا، عمود ۱۴۰۳ انجام شد؛ شامل کنترل منابع آب و  گندزدایی آب مصرفی با قرص های کلر و سنجش مستمر کلر باقیمانده، نظارت روزانه و مستمر بر وضعیت مکان های عمومی، توصیه های اصلاحی برای خادمین شاغل، نظارت بر مسائل بهداشت محیطی از زمان پخت تا توزیع مواد غذایی و ارزیابی بهداشت محیطی بر  غرفه های ارائه خدمت در محل و توصیه بر گندزایی مستمر وسایل و ابزار کار هستند.

پور بابا افزود: نظارت روزانه و مستمر بر نحوه جمع آوری پسماندهای تولیدی و محیطی،  هماهنگی لازم با بخش درمان مبنی بر اعلام  بیماری های واگیر به کارشناسان بهداشت محیط به منظور جلوگیری از فعالیت خادمان بیمار در امور مرتبط با موادغذایی، بازدید مستمر و روزانه از قسمت خودروی سردخانه و انبار موادغذایی از دیگر فعالیت های روزانه همکاران بهداشت محیط در این مکان است.

به گفته وی، از دیگر موارد انجام شده می توان به توزیع ضدعفونی کننده های دست برای خادمین و مردم، تهیه مطالب آموزشی بهداشت محیط، اطلاع رسانی و آموزش عمومی به زائران در راستای خودمراقبتی، تحویل گندزدا و آموزش نحوه گندزدایی سطوح، ارتباط مستمر کارشناسان بهداشت محیط با مسئولین موکب برای رفع نواقص بهداشتی مشاهده شده اشاره کرد.

پوربابا اظهار کرد: در پارک منتظر الحسین در ۲ کیلومتری کربلا ۴۵ چادر هلال احمری و ۵۵ چادر برای اسکان با تلاش نیروی پشتیبانی موکب حضرت رقیه(س)  برپاشده است.

 وی گفت: در این مجموعه خدمات رسانی علاوه برموکب های ملارد و شهریار، موکب های فردیس و ایستگاه صلواتی نجف آباد اصفهان و موکب زینبیه شهرداری تهران نیز به زائرین خدمت می کنند.

پور بابا یادآور شد: روزانه  12 هزار پرس غذا  پخت و توزیع می شود و از تاریخ ۱۳ شهریور 1401 تاکنون بیش از 20 هزار زائر در این مجموعه ساکن شدند.

مسئول بهداشت محیط موکب حضرت رقیه (س) گفت: مهم ترین توصیه های بهداشتی به زائران اربعین این است که  رعایت بهداشت فردی را داشته باشند و از  ماسک استفاده کنند؛ به ویژه در مورد افرادی که دارای علائم تنفسی هستند.

وی افزود: همچنین ترجیحا از آب بسته بندی شده استفاده شود و افراد برای جلوگیری از گرمازدگی، آب به اندازه کافی مصرف کنند.

پور بابا تصریح کرد : هدف از حضور در این موکب را اجرای دستورالعمل بهداشتی ستاد اربعین و بررسی و ارزیابی بر مسائل حوزه بهداشت موکب های مستقر در کربلا  با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی ایران و شبکه بهداشت درمان و فرمانداری ملارد برشمرد و افزود: کارشناسان بهداشت محیط به همراه موکب حضرت رقیه (س) شهرستان ملارد و شهریار در تاریخ ۱۴ شهریور ماه سال جاری به شهر مقدس کربلا اعزام شدند  و تا تاریخ ۲۸ شهریور 1401 درموکب حضور دارند و بر تمامی فرآیندهای بهداشت محیطی نظارت می کنند.

 

پایان مطلب //

  • گروه خبری : اخبار برتر,بهداشت و سلامت
  • کد خبر : 5329
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مرضیه  رهنورد
خبرنگار:

مرضیه رهنورد

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید