• 1399/06/05 - 10:01
  • - تعداد بازدید: 5
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZeWVo

کتاب «دانشگاه علوم پزشکي ايران در گذر زمان» رونمايي شد

کتاب سرگذشت چهل و هفت ساله دانشگاه علوم پزشکي ايران با عنوان «دانشگاه علوم پزشکي ايران در گذر زمان» رونمايي شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه، کتاب «دانشکاه علوم پزشکي ايران در گذر زمان» پنجم شهريور ???? مصادف با سالروز اخذ مجوز تاسيس دانشگاه از کميسيون منتخب يکصد و سومين نشست شوراي گسترش آموزش عالي با حضور دکتر جليل کوهپايه زاده و معاونين وي در مرکز همايش هاي رازي رونمايي شد. 
اين کتاب در بيست فصل و چهارصد و نود و شش صفحه به قلم محمد قاضي نوشته شده و نويسنده سعي کرده با مستندات به دست آمده از گفتگوهاي انجام شده با روساي ادوار مختلف و همچنين برخي از اساتيد و دانشجويان، تاريخ دانشگاه علوم پزشکي ايران را به رشته تحرير درآورد.
دکتر جليل کوهپايه زاده؛ رييس دانشگاه علوم پزشکي ايران در يادداشتي که در ابتداي کتاب با عنوان حرف اول آورده شده، کتاب «دانشگاه علوم پزشکي ايران در گذر زمان» را چکيده تلاش ها و فعاليتهاي پيشينيان مجموعه اي اصيل و تاثيرگزار دانسته که مطالعه آن علاوه بر جذابيت فراوان مي تواند راهنماي آيندگان، براي ادامه مسير پر افتخار گذشته باشد.
او مي افزايد: گفته هاي اين عزيزان به ما کمک مي کند تا از يک سو درک عيني تر و دقيق تر نسبت به تاريخ داشته باشيم و از سوي ديگر امکان دسترسي نسلهاي آينده به تجربه هاي گران سنگ آنان فراهم شود.
دکتر سيد احمد احمدي؛ مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي ايران نيز در مقدمه کتاب مي گويد: تاليف اين کتاب نزديک به ? سال طول کشيده و در اين پروژه بالغ بر ?? ساعت مصاحبه انجام شده است. 
به گفته وي، نويسنده در تدوين اين کتاب تلاش کرده با نگاهي بي‌طرفانه و حتي‌الامکان به دور از تحليل‌هاي شخصي، اطلاعات گردآوري ‌شده در زمينه تاريخ دانشگاه را در قالبي جذاب و با قلمي روان و خواندني به مخاطب ارائه کند.
در پنج فصل ابتدايي کتاب به سالهاي پيش از انقلاب ?? پرداخته شده؛ از تحقق ايده راه اندازي مرکز پزشکي شاهنشاهي ايران که از آن به عنوان ايده اي درخشان ياد مي شود تا تلاش براي شکل گيري مرکز، دريافت مجوزهاي قانوني و پذيرش دانشجو در سه دانشکده پزشکي، پيراپزشکي و پرستاري.
فصل هاي ششم و هفتم کتاب به اتفاقات سالهاي ???? تا ???? مي پردازد؛ از اين سالها به عنوان سالهاي موفق براي جلوگيري از انحلال مرکز پزشکي ايران و تثبيت آن ياد مي شود. تشکيل شوراي هماهنگي با ترکيبي از اساتيد و دانشچويان براي اداره مرکز و انتخاب اولين رييس بعد از انقلاب، سالهاي پر التهاب انقلاب فرهنگي، همکاري با مجتمع پزشکي آيت الله طالقاني از مهم ترين بخش هاي اين دو فصل هستند.
فصل هشتم به شکل گيري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي در سال ???? اشاره مي کند و اينکه چگونه مرکز پزشکي ايران به  دانشگاه علوم پزشکي ايران تبديل مي شود تا علاوه بر وظايف آموزشي عهده دار ارائه خدمات بهداشتي و درماني در غرب پايتخت باشد.
در ادامه هر يک از فصل هاي نهم تا چهاردهم کتاب به دوران يکي از روساي دانشگاه علوم پزشکي ايران از سال ???? تا سال ???? اختصاص دارد. فصل پانزدهم ماجراي ادغام با دانشگاه علوم پزشکي تهران و تلاش براي انتزاع دانشگاه را شرح مي دهد و فصول شانزدهم تا نوزدهم نيز حاوي مطالبي مربوط به  فعاليتهاي انجام شده براي دستيابي به جايگاه قبلي و قرارگيري در بين دانشگاه هاي برتر کشور  ازسال ???? تا ???? هستند و هر کدام از آنها به يکي از چهار رييس سالهاي اخير دانشگاه علوم پزشکي ايران اختصاص دارد.
در فصل پاياني نيز شاهد تصاوير و مستندات قديمي و همچنين تصاوير افرادي که با آنها گفتگو انجام شده، هستيم. 



خبر: درفولي



  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 326738
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم