رتبه ای به نام دانشگاه به نفع مردم؛
کسب جایگاه برتر حوزه غذا و دارو برای دانشگاه علوم پزشکی ایران/ پایشی با 9 فایده برای سلامت مردم
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران موفق به کسب رتبه برتر پایش برنامه عملیاتی معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی سطح یک کشوری در سال1400 شد. این پایش دربرگیرنده کم شدن اسیدهای چرب ترانس در روغن ها و کاهش قند و نمک در مواد غذایی و آشامیدنی است.
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران موفق به کسب رتبه برتر پایش برنامه عملیاتی معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی سطح یک کشوری در سال1400 شد. این پایش دربرگیرنده کم شدن اسیدهای چرب ترانس در روغن ها و کاهش قند و نمک در مواد غذایی و آشامیدنی است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر مهران ولایی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در تشریح کسب رتبه نخست نظام تدوین پایش برنامه عملیاتی سال1400 گفت: دستورالعمل برنامه های عملیاتی کشوری بر اساس اهداف وزارت بهداشت و درمان، اسناد بالادستی از جمله سند راهبری برنامه ششم کشور، سند ملی پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر است.
وی در توضیح بخش های این برنامه ملی ادامه داد: این پایش دررگیرنده حوزه های دارویی، غذایی، تجهیزات پزشکی، فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل و آزمایشگاه است که از سوی دفتر تحقیق و توسعه هر سال از طرف سازمان غذا و دارو تدوین و ابلاغ می شود.
ولایی تصریح کرد: براین اساس معاونت غذا و دارو دانشگاه موفق شد تمامی برنامه ها و فعالیت های ابلاغی سال 1400 خود را به طور دقیق و کامل اجرا کند و در پایش و ارزیابی به عمل آمده از سوی سازمان غذا و دارو موفق به تحقق برنامه ها به میزان100درصد شد و رتبه برتر را در بین دانشگاه های علوم پزشکی سطح یک کشوری کسب کرد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران درخصوص فواید کسب این رتبه برتر برای آحاد جامعه، به موارد زیر اشاره کرد:
_ افزایش درصد پوشش برنامه غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک و ارزیابی سالیانه در محصولات تولید شده در کارخانجات تحت پوشش
_ انجام مطالعات کنترل در سطح عرضه موادغذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی، تجهیزات پزشکی، فرآروده های طبیعی سنتی و مکمل برای تامین ایمنی و اصلاح الگوی مصرف فرآورده های سلامت
_ اطلاع رسانی و آموزش های مردمی با استفاده از بسترهای اطلاع رسانی برای افزایش آگاهی درخصوص اصالت فرآورده های سلامت محور
_ کاهش میزان اسیدهای چرب ترانس در روغن های مصرفی در کارخانجات تحت پوشش
_ اجرای برنامه های آموزشی از طریق رسانه های مختلف با محوریت کاهش سهم قاچاق و تقلب
_ تهیه بانک اطلاعات کمبود تجهیزات پزشکی در راستای تامین ملزومات پزشکی دچار کمبود در مراکز درمانی
_ کاهش میزان قند و نمک در فرمولاسیون مواد غذایی و آشامیدنی تولید شده در کارخانجات تحت پوشش برای انطباق شاخص های ایمنی در مواد غذایی مرتبط با NCD
_ افزایش دسترسی آحاد جامعه به خدمات دارویی و بررسی و نظارت بر عرضه دارو در داروخانه ها با قیمت مصوب
_ انجام بازرسی از کارخانه های تولید دارو و فرآورده های سلامت برای توسعه کمی و کیفی تولید داخلی دارو و تجهیزات پزشکی
پایان مطلب//
نظر دهید