• 1400/07/25 - 10:31
  • - تعداد بازدید: 5
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZY6Vo
در نشست صميمي با سرپرست دانشگاه ايران مطرح شد:

کمبود فضاي فيزيکي مهمترين چالش دانشکده فن آوري هاي نوين

در نشست صميمي با سرپرست دانشگاه ايران مطرح شد:
کمبود فضاي فيزيکي مهمترين چالش دانشکده فن آوري هاي نوين


اعضاي هيات علمي دانشکده فن آوري هاي نوين، محدوديت فضاي فيزيکي را مانعي بزرگ براي عملي کردن ايده ها  و طرح هاي علمي و فن آورانه دانستند و خواستار رفع اين مشکل و حمايت معنوي و مادي از رييس دانشگاه شدند.
 به گزارش روابط عمومي دانشگاه، بيست و پنجم مهر ماه ???? دکتر عبدالرضا پازوکي؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکي ايران از دانشکده فن آوري هاي نوين بازديد کرد و در نشستي صميمي پاي صحبت هاي رييس و اعضاي هيات علمي اين دانشکده نشست.
در ابتداي نشست دکتر محمدتقي جغتايي؛ رييس اين دانشکده در گزارشي جامع به معرفي ساختار، اهداف، برنامه هاي فنآورانه و دستاورد هاي اين دانشکده پرداخت.
وي گفت: اين دانشکده داراي هفت گروه آموزشي و ?? هيات علمي تمام وقت و ?? هيات علمي همکار بوده که به دنبال شناسايي وپيگيري مستمر نيازهاي فناوري در حوزه هاي مرتبط علوم پزشکي در سطوح مختلف پيشگيري، تشخيص و درمان هستند، به گونه اي که پيوند دانشکده با ساير گروههاي علوم پايه و باليني براساس يک ارتباط هدفمند و نياز محور با لحاظ منافع دو طرف شکل گيرد.
رييس دانشکده فن آوريهاي نوين ساختار چابک، رويکرد فن آورانه با توجه به همکاري هاي بين بخشي در درون دانشگاه و فرابخشي با بيرون دانشگاه، جذب هيات علمي بر اساس شاخص هاي پايه اي و اختصاصي، اجراي پايان نامه هاي دانشجويي به صورت چند مرحله اي را از اهم ويژگي هاي اين دانشکده بر شمرد.
دکتر جغتايي در خصوص جايگاه علمي اين دانشکده هم در کشور گفت: خوشبختانه در حال حاضر گروه هاي آموزشي ما جزو برترين هاي کشور هستند ازجمله گروه مهندسي بافت رتبه اول و گروه هاي علوم اعصاب و پزشکي مولکولي رتبه دوم سرآمدي را در اختيار دارند و گروه نانو فن آوري هم فقط با داشتن دانشجويان مقطع کارشناسي ارشد در جايگاه سوم قرار دارد.
در ادامه تعدادي از اعضا هيات علمي دانشکده به بيان مختصري از دستاورد ها و چالش ها پرداختند که مهمترين آن مشکل کمبود فضاي فيزيکي و کمرنگ بودن همکاري بين بخشي در ساير بخش هاي دانشگاه بود.
آنها از رييس دانشگاه خواستند ضمن حمايت مادي و معنوي از محققان براي پژوهش، ثبت اختراعات و کسب تاييديه هاي لازم؛ ايجاد مسيري براي عرضه محصولات دانش بنيان به بازار مصرف را تسهيل کند.
در پايان جلسه سرپرست دانشگاه علوم پزشکي ايران با قدرداني از زحمات اعضا هيات علمي، پژوهشگران، دانشجويان و کارکنان؛ اين دانشکده را از معدود مراکزي برشمرد که علي رغم نوپا بودن دستاوردهاي علمي بسيار ارزشمندي دارد.
 وي موفقيت هاي دانشکده را به ويژه مديون تلاش هاي دکتر جغتايي دانست که فارغ از فرايند هاي مرسوم، فرصتي براي رشد و تعالي جوانان باز کرده و مديريتي شايسته سالارانه دارد.
پايان خبر//
مجيد نظامي




  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 327521
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم