• 1399/03/21 - 20:55
  • - تعداد بازدید: 2
  • - تعداد بازدیدکننده: 2
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZukWo

گفتگو مدير گروه طب ايراني با راديو سلامت

دکتر اقباليان عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران و مدير گروه طب ايراني  در گفتگو با راديو سلامت ابتدا در مورد سامانه رايگان مشاوره تلفني نوبان در زمينه ويروس کرونا و استقبال بسيار خوب مردم از اين سامانه توضيح داد. به گفته ايشان، اين سامانه که با همکاري جمعي از متخصصين طب ايراني اداره ميشود، با ارايه مشاوره در زمينه تشخيص علايم کرونا و پيشنهاد درمان هاي در دسترس موجب کاهش استرس مردم و کم شدن نياز مراجعه به درمانگاه ها شده است. همچنين ايشان خاطر نشان کرد: اطلاعات تماس و ميزان رضايت مندي از اين سامانه توسط فرم هاي مربوطه با حفظ محرمانگي ثبت شده است و نتايج اين اقدامات به صورت مقاله و سخنراني در مجلات معتبر خارجي و کنگره هاي بين المللي (International Online Conferences on Integrative Medicine and Clinical Practice  (ارايه گرديده است.
ايشان در بخش ديگري از مصاحبه در پاسخ به سوال مجري در زمينه مفهوم تعادل مزاج در طب ايراني مطالب ذيل را بيان کرد:
 مزاجي که فرد با آن متولد مي شود مزاج جبلي ناميده مي شود. عوامل مختلف مانند شغل و جنسيت و وزن و سن و... در کيفيت مزاج افراد موثر است و بر اين اساس از ديدگاه طب ايراني تعادل مزاج در افراد با مزاج هاي مختلف متفاوت و منحصر به فرد است و هرکس بايد در تعادل خودش قرار بگيرد. يکي از نشانه هاي اصلي تعادل در هر فرد انجام درست افعال بدن است و سته ضروريه (سبک زندگي) بايد طوري طراحي شود تا هر فرد در محدوده تعادل خود قرار بگيرد و از بروز بيماري جلوگيري شود.
ايشان در پاسخ به سوالي درباره نحوه تشخيص مزاج اظهار کردن که تعيين مزاج از طريق مشاهده و معاينات باليني مواردي مانند بررسي حرارت بدن، رنگ پوست و مو، نبض و  ويژگيهاي مواد دفعي  براي پزشک قابل ارزيابي است.


در بخش ديگري از برنامه ايشان به سوالات متنوع شنوندگان برنامه پاسخ داد که نمونه هايي از سوالات بيماران در ذيل اورده شده است:
1.آقاي 49 ساله مبتلا به پرولاپس دريچه ميترال، ارتريت روماتوئيد، پسوريازيس و حساسيت غذايي دارويي با مصرف 4 mg متوتروکسات است. براي اين فرد چه توصيه اي داريد؟
 1. حذف غذا هايي که باعث خشکي ميشود مثل زنجبيل و سير و پياز و... 
2. مصرف غذاهاي سوپي.
3.مصرف آب سيب که ضد التهاب است و باعث تقويت سيستم ايمني ميشود .

2. توصيه هاي طب ايراني در فرد مبتلا به سينوزيت چيست؟
اين بيماري در طب ايراني نزله ناميده مي شود که در بسياري موارد با وجود ترشحات و خلط در پشت حلق مشخص مي شود که ميتواند باعث بيماري هايي مثل درد مفاصل و يبوست و غيره شود و علتش ضعف مغز است.
1.    توصيه هاي براي کاهش علايم: نخوردن يخ و پوشاندن سر، عدم مصرف زياد گردو و شير سرد و سير و پياز خام .

3- توصيه هاي طب ايراني براي خانم مبتلا به خونريزي رحمي، کم خوني شديد و هموگلوبين زير  چيست؟
در واقع شرايط اين بيمار در حالت بحراني و جدي است و نيازمند مصرف مکمل هاي شيميايي حاوي آهن و ترکيب دارويي و اصلاح جدي تغذيه دارد.

4.توصيه طب سنتي جهت بهبود پوکي استخوان چيست؟
يکي از موارد موثر مصرف پودر سنجد بدون هسته و يا مصرف کپسول هايي گياهي حاوي سنجد است.
 
  • گروه خبری : اخبار جایگاه
  • کد خبر : 328292
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم