• 1403/06/06 - 19:53
  • - تعداد بازدید: 31
  • - تعداد بازدیدکننده: 29
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZiaYo

بررسی آرد سالم کارخانجات از سوی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران

شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در ملارد با هدف حضور میدانی مسئولین برای رفع موانع تولید؛ یک کارخانه آرد را برای تامین آرد سالم با ظرفیت سه هزار تن؛ مورد بررسی و بازدید قرار داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر مژگان فطورچی معاون بهداشت و جمعی از کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد با همراهی دکتر درویش مسئول برنامه نان معاونت بهداشت، دکتر پورگنج‌خواه رئیس دفتر تغذیه و سلامت، مریم خاندانی کارشناس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی و مرتضایی از معاونت غذا و دارو با حضور در محل کارخانه آرد نادر، با بازدید میدانی با حسن پیامی جانشین مدیر داخلی و پرسنل کارخانه دیدار و گفتگو کردند.

 

در این بازدید دکتر فطورچی به همراه پوربابا کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط با بررسی مراحل تولید آرد از خطوط تولید کارخانه و انبار آرد دیدن کرد و گفت: نحوه تولید آرد در امنیت و سلامت غذایی مردم تاثیرگذار است بنابراین با تولید آرد با کیفیت در جهت کسب رضایت عمومی مردم اقدام شود.

 

در این بازدید خاندانی با تقدیر از زحمات مدیر و کارکنان کارخانه بر بالابردن کیفیت و مرغوبیت آرد تولیدی و تحویل به موقع آرد به خبازان تأکید کرد.

همچنین در ادامه حسن پیامی نیز با ارائه گزارشی از عملکرد کارخانه، خرید گندم، تأمین آرد سالم و کامل با ظرفیتی بالغ بر سه هزار تن مطالبی را بیان کرد.

 

گفتنی است این بازدیدها با هدف حضور میدانی مسئولین و بررسی مشکلات و رفع موانع تولید به صورت مستمر از کارخانجات و واحد‌های تولیدی و اصناف مختلف با محوریت تحقق شعار سال انجام می پذیرد.

  • گروه خبری : بهداشت و سلامت
  • کد خبر : 337458
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
یسنا اکبری
خبرنگار:

یسنا اکبری

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید