• 1402/12/08 - 10:40
  • - تعداد بازدید: 58
  • - تعداد بازدیدکننده: 57
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zg8Uo

تولید نان‌ کامل در ایران آغاز شد

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: تولید نان کامل در استان خوزستان آغاز شد و امیدواریم در سراسر کشور این مهم تحقق یابد.

 
به گزارش دانشگاه علوم پزشکی ایران به نقل از سازمان غذا و دارو، دکتر سید حیدر محمدی در دومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی عنوان کرد: یکی از اقدامات بزرگی که امروز در استان خوزستان آغاز شد تولید نان کامل از سوی یکی از تولید کنندگان بزرگ نان صنعتی در کشور است که یکی از آرزوهای دیرین چند دهه اخیر کشورمان بود که این مهم امروز تحقق یافت.


وی افزود: متاسفانه در سال های گذشته ۲۸ درصد سبوس نان گرفته می شد که ارزش تغذیه ایی، املاح معدنی و ویتاوین های نان را می‌گیرد، با تلاش‌های فعالین این حوزه امروز شاهد تولید نان با حداکثر ۵ درصد سبوس‌گیری هستیم که بیشتر ویتامین های گروه بی (B)، کلسیم، آهن، روی و فسفر موجود در سبوس باقی می ماند و نان کاملی برای مصرف کنندگان محسوب می شود.

 
معاون وزیر بهداشت با اشاره به اینکه برخی از بیماری های گوارشی ناشی از نقص ویتامین ها و کمبود املاح معدنی در مواد غذایی است، تاکید کرد: نان قوت غالب مردم کشور است و طبعا اگر ارزش تغذیه ای این غذا بالاتر برود اثرات خوبی روی سلامت مردم خواهد داشت.

 
محمدی خاطرنشان کرد: تولید نان کامل در استان خوزستان آغاز شده است و امیدواریم در سراسر کشور نیز این مهم تحقق یابد.
  • گروه خبری : بهداشت و سلامت
  • کد خبر : 324346
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
A. Ramezanpour
خبرنگار:

A. Ramezanpour