• 1404/02/08 - 09:39
  • - تعداد بازدید: 39
  • - تعداد بازدیدکننده: 30
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZymHo

روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای

روز 28 آوریل برابر با هشتم اردیبهشت ماه، از سوی سازمان بین‌المللی کار (ILO) به عنوان "روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای" نامگذاری شده است. این روز هر ساله با هدف ارتقای آگاهی نسبت به کار سالم، ایمن و ترویج فرهنگ پیشگیری در محل کار، گرامی داشته می‌شود.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی ایران، سازمان بین‌المللی کار شعار روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای سال ۲۰۲۵ را با عنوان «رشد در هوش مصنوعی و دیجیتالی شدن: جهشی در مسیر درست برای ایمنی و سلامت در کار» اعلام کرده است.
 
در سال ۲۰۲۵، تمرکز اصلی این مناسبت جهانی بر بررسی تاثیرات گسترده دیجیتالی شدن و فناوری‌های نوین، به ویژه هوش مصنوعی، بر ایمنی و سلامت شغلی کارگران خواهد بود.
 
مطابق برنامه‌های اعلام شده، فناوری‌های نوظهوری چون ربات‌های پیشرفته، هوش مصنوعی (AI)، یادگیری ماشین، اسکلت‌های بیرونی، وسایل نقلیه هوایی بدون سرنشین (UAV)، اینترنت اشیا (IoT) و واقعیت مجازی و افزوده از منظر ایمنی و بهداشت حرفه‌ای تحلیل خواهند شد.
 
علاوه بر این، تحولاتی همچون اتوماسیون وظایف، تحلیل کلان داده‌ها، سیستم‌های مدیریت دیجیتال هوشمند و مدیریت نیروی کار از طریق هوش مصنوعی، چالش‌های جدیدی در حوزه ایمنی و سلامت کاری ایجاد کرده‌اند که نیازمند بررسی جدی است.
 
فناوری‌های جدید همچنین به پیدایش شیوه‌های کاری تازه‌ای نظیر کار با پلتفرم‌های دیجیتال و دورکاری/کار ترکیبی انجامیده‌اند که خود مسائل و فرصت‌های خاصی در زمینه ایمنی و بهداشت کار به همراه دارند.
 
اقدامات سازمان بین‌المللی کار
 
در این راستا، سازمان بین‌المللی کار (ILO) با تهیه گزارش‌های تخصصی و تولید مواد تبلیغاتی، ابعاد مختلف این تحولات را مورد بررسی قرار داده و راهکارهایی برای حمایت از محیط‌های کاری ایمن و سالم در عصر دیجیتال ارائه می‌دهد. این اقدامات شامل بررسی سیاست‌ها و ابتکارات دولت‌ها، کارفرمایان، کارگران و دیگر ذینفعان برای پاسخگویی به چالش‌های نوظهور در این زمینه است.
 
  • گروه خبری : اخبار برتر,بهداشت و سلامت
  • کد خبر : 347847
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید