لیست اخبار صفحه :34
تفاوت نمک دریا با نمک خوراکی/ چرا ﺷﻴــﺮ ﻳﻚ ﻏﺬﺍی ﻛﺎﻣﻞ ﺍﺳﺖ
در کارگاه تغذیه دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد

تفاوت نمک دریا با نمک خوراکی/ چرا ﺷﻴــﺮ ﻳﻚ ﻏﺬﺍی ﻛﺎﻣﻞ ﺍﺳﺖ

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران با تشریح تفاوت نمک دریا با نمک خوراکی گفت: ﺷﻴــﺮ ﻳﻚ ﻏﺬﺍی ﻛﺎﻣﻞ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﻪ ﺩﻟﻴﻞ ﺩﺍﺭﺍ ﺑﻮﺩﻥ پروتئین با کیفیت بالا، ﺍﻧﻮﺍﻉ مواد معدنی ﻭ تعدادی ﺍﺯ ﻭﻳﺘـﺎﻣﻴﻦ‌ﻫـﺎ ﻧﻘـﺶ ﻣﻬﻤی ﺩﺭ ﺭﺷــﺪ ﻭ ﺣﻔﻆ ﺳﻼﻣﺖ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺩﺍﺭﺩ.

می‌دانید روزانه چند لیوان شیر باید بنوشید؟/ درمان‌ خانگی ساده برای بهبود خواب
توصیه‌های هشتمین روز پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛

می‌دانید روزانه چند لیوان شیر باید بنوشید؟/ درمان‌ خانگی ساده برای بهبود خواب

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت بر لزوم مصرف روزانه دو لیوان شیر تاکید کرد و گفت: مصرف لبنیات بیشتر به خواب بهتر کمک می‌کند.

عوارض اضافه وزن و چاقی در دوران کودکی خطرناک‌تر از دوره بزرگسالی است
در راستای برگزاری کارگاه تغذیه و رژیم درمانی در سوءتغذیه کودکان و دیابت مطرح شد

عوارض اضافه وزن و چاقی در دوران کودکی خطرناک‌تر از دوره بزرگسالی است

رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران با تشریح کارگاه دو روزه تغذیه و رژیم درمانی در سوءتغذیه کودکان و دیابت گفت: عوارض اضافه وزن و چاقی در دوران کودکی خطرناک‌تر از دوره بزرگسالی است

توزیع شیر در ٦٢ هزار مدرسه ایران پس از چهار سال وقفه
با تاکید بر ضرورت تخصیص اعتبار پایدار برای شیر مدارس عنوان شد

توزیع شیر در ٦٢ هزار مدرسه ایران پس از چهار سال وقفه

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور با اشاره به توزیع شیر در ٦٢هزار مدرسه ایران پس از چهار سال وقفه گفت: توزیع شیر در مدارس نیازمند ردیف اعتباری مستقل برای اجرای پایدار در راستای بهبود سلامت دانش آموران است.

کاهش مصرف شیر منجر به کوتاهی قد نسل جدید ایرانی‌ها می‌شود
مصرف مواد غذایی سالم یک هنر است

کاهش مصرف شیر منجر به کوتاهی قد نسل جدید ایرانی‌ها می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به کاهش ابتلا به سرطان روده بزرگ با مصرف لبنیات کافی گفت: با این وجود کاهش مصرف شیر در جامعه می‌تواند منجر به کوتاهی قد در نسل جدید ایرانی‌ها می‌شود.

مراقب نمک پنهان در شیر و گوشت باشید/ آویشن، دارچین و سماق جایگرین نمک شود
توصیه‌های چهارمین روز پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛

مراقب نمک پنهان در شیر و گوشت باشید/ آویشن، دارچین و سماق جایگرین نمک شود

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه اکثر موادغذایی از جمله در شیر، گوشت و سبزیجات نمک پنهان وجود دارد، گفت: مردم سعی کنند ذائقه خود به طعم دهنده‌های سالم تر مانند آب لیمو یا نارنج عادت دهند و آویشن، دارچین و سماق را جایگرین نمک کنند.

غربالگری دو میلیون و 302هزار تهرانی از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران/کنترل قند و فشارخون پایانی ندارد

غربالگری دو میلیون و 302هزار تهرانی از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران/کنترل قند و فشارخون پایانی ندارد

دانشگاه علوم پزشکی ایران در 70روز پویش ملی سلامت، بیش از دو میلیون و 302 هزار ساکن تهران با سن بالای 18 سال را غربالگری دیابت و پرفشارخون کرد. همچنین با توجه به پایان این پویش ملی، با این وجود کنترل قند و پرفشاری خون به طور دائمی و رایگان در مراکز بهداشت دانشگاه انجام می‌شود.