در کمیته سلامت سالمندان دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد:
تدوین یک برنامه مدون برای ارائه خدمات سلامت به سالمندان
رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران در کمیته سلامت سالمندان گفت: به منظور ارائه خدمات سلامت به سالمندان در مناطق تحت پوشش، باید با همکاری برون بخشی یک برنامه مدون تدوین شود.
شبکه بهداشت و درمان ملارد «پزشک عمومی و مراقب سلامت» جذب می کند
شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد به منظور تکمیل ظرفیت نیروی انسانی در واحدهای بهداشتی محیطی (مراکز سلامت جامع شهری و پایگاه های سلامت) پزشک عمومی و مراقب سلامت به صورت خرید خدمت جذب می کند.
آیت الله رئیسی در جلسه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی تاکید کرد؛
تلاش برای جبران عقبماندگیهای ۵ ساله در زمینه سلامت جسمی و روانی جامعه
جلسه «شورایعالی سلامت و امنیت غذایی» پس از ۵ ساله وقفه، ظهر امروز شنبه با حضور رئیس جمهور آیتالله دکتر سید ابراهیم رئیسی برگزار شد.
برگزاری مانور زیستی با هدف ارتقاء سطح مدیریت بحران در هفته پدافند غیرعامل
مانور زیستی با هدف اعلام آمادگی در مقابله با تهدیدات محیطی در هفته پدافند غیر عامل برگزار شد.
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد
توصیه های تغذیه ای برای دوری از آنفلوانزا در فصل سرما
بهترین راه پیشگیری از آنفلوانزا شسستن مرتب دست ها، پوشیدن لباس گرم و استفاده از ماسک در اماکن عمومی است.
بیمار با اختلال روحی و جسمی نیاز به کاردرمانی دارد
متخصص کار درمانی گفت: درمانگران با افرادی که از نظر روحی مشکل دارند یا افرادی که از نظر جسمی دچار اختلالاتی هستند کار میکنند.
در شورای پیام گزاران سلامت مرکز بهداشت غرب:
بسته خدمات پایه سلامت کارکنان باید به صورت عملیاتی پیگیری شود
رئیس اداره توسعه پایدار دانشگاه علوم پزشکی ایران بر اجرای بسته خدمات پایه سلامت کارکنان تاکید کرد.
سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت اعلام کرد
روند افزایشی آنفلوآنزا در کشور/ اهمیت پوشش «ماسک» در اماکن پرتردد و سربسته
معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو خبر داد
اجرای فاز سوم برنامه سلامت و اصالت غذای کشور
معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو از اجرای فاز سوم برنامه جامع سلامت و اصالت غذای کشور خبر داد.
گفتگو با معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز جهانی غذا
کرونا، تغییر اقلیم، گرانی و تنش های بین المللی امنیت غذایی را تهدید می کنند
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران تداوم کرونا، تغییر اقلیم، افزایش قیمتها و تنش های بین المللی را به عنوان مهم ترین عوامل تهدید امنیت غذایی در جهان برشمرد.