از سوی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران صورت پذیرفت
نحوه شناسایی کالاهای قاچاق خوراکی و آرایشی بهداشتی برای تهرانیها
دوره آموزشی برای شهروندان تهرانی درخصوص نحوه شناسایی کالاهای قاچاق خوراکی و آشامیدنی و آرایشی بهداشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران، کلاس آموزشی تحت عنوان نحوه شناسایی کالاهای قاچاق خوراکی و آشامیدنی و آرایشی بهداشتی در سرای محله ولیعصر عج شمالی خیابان استاد نجات الهی (شهرداری منطقه 6) با حضور کارشناس این معاونت برگزار شد.
هدف از برگزاری این دوره آموزشی آشنایی با ساختار برچسب اصالت، و تشخیص کالای قاچاق آرایشی و غذایی بود. مباحث تشریح شده در این کلاس به شرح زیر است:
-آشنایی با نحوره کنترل مندرجات اقلام آرایشی و غذایی تولید داخل
-آشنایی با ساختار برچسب اصالت و سلامت کالا
-مضرات کالاهای وارداتی قاچاق و غیر مجاز آرایشی و غذایی
- آشنایی با مفاهیم UID، GTIN، Batch Number، QR Code،TTAC.
-کالاهایی که نیازمند برچسب اصالت هستند.
- بررسی راه های شناخت برچسب اصالت تقلبی و اصیل.
-فرایند بازرسی و تشخیص کالای آرایشی و غذایی وارداتی قاچاق.
-آشنایی با نرم افزار TTAC
نظر دهید