در راستای نظارت بر نانوایان با استفاده از تجهیزات نمونه برداری انجام شد
پلمب 5 واحد نانوایی در ملارد به دلیل استفاده از جوش شیرین
کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی ایران در راستای طرح های نظارتی بر نانوایان و با استفاده از تجهیزات پرتابل و نمونه برداری از مواد غذایی موارد مشکوک، 5 نانوایی متخلف را با اخذ حکم قضایی پلمب کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد دانشگاه علوم پزشکی ایران، با توجه به ضرورت رعایت موازین بهداشتی و رعایت پروتکل های تغذیه ای نان اعم از عدم استفاده از( جوش شیرین و بلانکیت ) و رعایت استاندارد نمک در نان و حفظ ارزش تغذیه ای قوت غالب مصرف کنندگان در تهیه و پخت نان، در تاریخ 12 خرداد ماه 1403، کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان ملارد در راستای طرح های نظارتی بر نانوایان و با استفاده از تجهیزات پرتابل و نمونه برداری از مواد غذایی موارد مشکوک، تعداد 5 مورد نانوایی متخلف را با اخذ حکم قضایی پلمب کردند.
از آنجائیکه استفاده از جوش شیرین در نان باعث اختلال در جذب آهن و بروز کم خونی، پوکی استخوان و بیماری های قلب و عروق، اختلال در فعالیت های آنزیم گوارش، هضم و جذب مواد غذایی، افزایش اسیدیته معده و بیماری های روده ای می شود. با هماهنگی های لازم با مراجع قانونی با متصدیانی که نسبت به رعایت موازین بهداشتی بی توجه باشند برخورد قانونی صورت گرفته و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری می شود.