• 1401/03/18 - 15:26
  • - تعداد بازدید: 263
  • - تعداد بازدیدکننده: 245
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZtM

دولت موظف به تضمین حقوق زنان بارعایت موازین اسلامی در تمام زمینه ها است/تقویت نهاد خانواده چشم انداز 1404

مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در امور زنان و خانواده گفت: تقویت نهاد خانواده و جایگاه زنان؛ چشم انداز جمهوری اسلامی ایران در سال 1404 است؛ و بر اساس اصل 21 قانون اساسی، دولت موظف به تضمین حقوق زنان در تمام زمینه ها است.

مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در امور زنان و خانواده گفت: تقویت نهاد خانواده و جایگاه زنان؛ چشم انداز جمهوری اسلامی ایران در سال 1404 است؛ و بر اساس اصل 21 قانون اساسی، دولت موظف به تضمین حقوق زنان در تمام زمینه ها است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر فاطمه رضوان مدنی در نشست هم اندیشی بانوان این دانشگاه با تقدیر از زحمات مشاور پیشین در راستای تدوین برنامه راهبردی سلامت و توسعه امور زنان، عنوان کرد: تلاش بر این است تا با حضور نمایندگان جامعه زنان دانشگاه درکناراین برنامه، برنامه های  کاملتروجامع تری رابه صورت عملیاتی و اجرایی پیگیری کنیم

وی با اشاره به تاریخچه دفتر امور زنان؛ برنامه ریزی، سیاست گذاری، سازماندهی، هماهنگی وهدایت رااز مهم ترین اهداف و رسالت معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری برشمرد و افزود: با توجه به اسناد بالا دستی، تقویت نهاد خانواده و جایگاه زنان؛ چشم انداز جمهوری اسلامی ایران در سال 1404 شمسی است.

رضوان مدنی گفت: بر اساس اصل 21 قانون اساسی، دولت موظف است حقوق زنان را در تمام زمینه ها با رعایت موازین اسلامی تضمین کند.

مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در امور زنان و خانواده تصریح کرد: کارگروه های مختلفی برای اجرای برنامه راهبردی سلامت و توسعه امورزنان تعیین شده است.

رضوان مدنی یادآور شد: با توجه به افزایش جمعیت افراد مسن در کشور که تا سال ۱۴۳۰ که به ۳۳درصد می رسد؛وکاهش نرخ موالید  به عنوان نمایندگان بانوان دانشگاه باید با احصاء قانون در زمینه ترویج ازدواج و فرزند آوری تلاش شود.

وی به تشریح مباحث دیگری از جمله تقویت بنیاد خانواده و پیشگیری از آسیب های اجتماعی، حفظ حرمت زنان، توجه به ارتقاء سطح سلامت جسمی و روانی اجتماعی ومعنوی بانوان، افزایش سهم زنان در توسعه اقتصاد ملی و بررسی و ارزیابی تخصصی مسائل حقوقی جامعه زنان پرداخت.

رضوان مدنی با بیان اینکه بانوان بیش از ۶۰ درصد جمعیت دانشگاه علوم پزشکی ایران را تشکیل می دهند، افزود: باید میزان مشارکت بانوان شاغل و دختران دانشجو در عرصه های مختلف افزایش و هویت دینی و ملی آنها ارتقاء یابد.

وی در ادامه پیشنهاد ایجاد بانک اطلاعاتی از سوابق بانوان شاغل و دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی ایران برای تشکیل پرونده سلامت آن ها را مطرح کرد.

رضوان مدنی بر شناسایی بانوان توانمند و برگزاری دوره های آموزشی و مهارت آموزی ویژه این گروه هدف تاکید کرد و افزود: باید از فرصت پیش آمده برای رفع نیاز و‌ حل چالش های حوزه زنان استفاده شود و با دید الهی، همکاری جمعی و با انگیزه کافی، نتایج موثری حاصل شود.

 نگاه ویژه ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران برای حل مسائل جامعه زنان

در ادامه این نشست دکتر ساجده ریاضی رئیس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به نقش برجسته زنان در بخش های مختلف، گفت: رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران نسبت به حل مسائل جامعه زنان، نگاه ویژه ای دارد و از برنامه های کارگروه بانوان برای ارتقای سطح توانمندی آنها حمایت می کند.

دکتر  فهیمه سهیلی پور سرپرست دانشکده پزشکی گفت: باید با استفاده از ظرفیت افراد توانمند و با تجربه ،موضوعات مربوط در کارگروه ها اولویت بندی و اجرایی شود.

وی افزود: همچنین باید برنامه ریزی و آموزش از رده های سنی پایین تر آغاز شود تا نتیجه مثبت حاصل شود.

در ادامه نمایندگان مراکز تابعه در این نشست به بیان پیشنهادات و نقطه نظرات خود پرداختند که از مهم ترین آنها می توان به نیازسنجی، اولویت بندی موضوعات قابل طرح در حوزه زنان و تشکیل کارگروه برای اجرای عملیاتی، بهره گیری از پتانسیل های دانشگاه، حمایت بیشتر از جامعه زنان دانشگاه و توجه به مسائل رفاهی، ارتقای سطح سلامت جسمی و حفظ سلامت روان بانوان، فراهم آوری زیر ساخت های لازم برای تسهیل حضور زنان شاغل در محیط کار، ایجاد برنامه های انگیزشی و افزایش مهارت های فردی و اجتماعی و بهبود کیفیت زندگی بانوان اشاره کرد.

پایان مطلب //

  • گروه خبری : اخبار برتر,کارکنان
  • کد خبر : 2422
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مرضیه  رهنورد
خبرنگار:

مرضیه رهنورد

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید