در مدرسه پاییزه "سلامت باروری بانوان در طب ایرانی و مکمل" مطرح شد
محمدبیگی: ادغام ساختارهای طب سنتی در پزشکی به سود مردم است
دکتر فاطمه محمدبیگی نماینده مجلس در مدرسه پاییزه "سلامت باروری بانوان در طب ایرانی و مکمل" گفت: ادغام ساختارهای طب سنتی در طب کلاسیک برای پیشگیری از بیماری، کاهش بار بیماری و کم کردن هزینههای مردم بسیار ضروری و سودمند است.
به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر فاطمه محمدبیگی نماینده مجلس شورای اسلامی در افتتاحیه مدرسه پاییزه "سلامت باروری بانوان در طب ایرانی و مکمل" عنوان کرد: طب سنتی میراث ماندگار علمی، معنوی و فرهنگی ایران است و متاسفانه در طول تاریخ نسبت به آن کم توجه شده است. ادغام ساختارهای طب سنتی در طب کلاسیک و استفاده بیشتر از طب سنتی برای پیشگیری از بیماری، کاهش بار بیماری و هزینههای مردم بسیار ضروری است.
رئیس فراکسیون جمعیت حمایت از خانواده و نائب رئیس فراکسیون طب سنتی ادامه داد: طب سنتی در درمان انواع بیماریها و اصلاح سبک زندگی بسیار اثرات خوبی دارد. آموزش و پژوهش برای تغییر نگرش و دید افراد ارائه دهنده خدمات سلامت در کشور در زمینه پزشکی و پیراپزشکی موثر است. براین اساس مردم باید اثرات مطلوب طب سنتی را بدانند و نسبت به آن آگاه شوند.
محمدبیگی تشریح کرد: آشنایی با روشهای درمان در طب سنتی بسیار جذاب است و با توجه به اینکه در بسیاری از بیماریها ما نیازمند الگوی تغذیه و سبک زندگی پیشگیرانه یا در بیماریهای مزمن نیازمند ارائه راه حلهای توانبخشی هستیم طب سنتی به خوبی به این سئوالات بدون پاسخ جوابگو است و میتواند یکی از بهترین راهبردها در کنار استفاده از طب کلاسیک باشد.
وی ادامه داد: در ایام پاندمی کرونا و اپیدمیهای بزرگ به خصوص در بیماریهای ویروسی؛ شاهد این بودیم که توان طبهای جایگزین، مکمل و سنتی کشورها چقدر بالا است و هنگامی که در حوزه مشکلات زیست محیطی و اپیدمیولوژیک دچار چالش میشویم باز هم طب سنتی به کمک طب کلاسیک میآید و در ارائه سبک زندگی سالم نقش خود را ایفا میکند.
محمدبیگی تاکید کرد: سازمان بهداشت جهانی بر این موضوع که آورده مادی معنوی و دانشی در طب سنتی بسیار بالا است تاکید دارد و کشورهای بزرگ در این زمینه بسیار سرمایه گذاری میکنند. کشور ایران در مجلس شورای اسلامی در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در تبصره 17 بودجه سالانه و همچنین در برنامههای توسعه ششم و هفتم به این موضوع توجه کرده است؛ و ما خواستار حمایت بیشتر در جهت اجرایی و عملیاتی کردن سیاستهای کلی سلامت به خصوص بند 12 که مربوط به طب سنتی است، هستیم.
گفتنی است، مدرسه پاییزه سلامت باروری بانوان در طب ایرانی و مکمل با حضور بیش از ۱۴۰ نفر از اساتید، متخصصین و کارشناسان رشتههای مختلف طب، داروسازی سنتی، مامایی، پرستاری داخل و خارج از دانشگاه به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.