پیام معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز جهانی غذا
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز جهانی غذا در پیامی نوشت: غذا یکی از مهمترین نیازهای بشری است که عوارض ناشی از ناایمن بودن آن علاوه بر اثرات مخرب بر جسم و روان افراد جامعه، موجب تحمیل هزینههای قابل توجهی میشود.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، در متن پیام دکتر مهران ولائی آمده است: 25 مهر ماه (16اکتبر)، به عنوان روز جهانی غذا نام گذاری شده است و این رویداد، ما را درخصوص وضعیت تغذیه، گرسنگی، کمبود منابع غذایی در جوامع بشری به خصوص در سرزمینهای اشغالی برای مردم مظلوم فلسطین و لبنان که مورد تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی قرار گرفته و از حداقلهای غذایی و دارویی محروم هستند.
برنامه ریزی و آینده نگری درباره امنیت، سلامت غذا از منظر وظایف انسانی، اخلاقی و حرفه ای بر عهده ماست. غذا یکی از مهمترین نیازهای بشری است که عوارض ناشی از ناایمن بودن آن علاوه بر اثرات مخرب بر جسم و روان افراد جامعه، موجب تحمیل هزینه های قابل توجهی میشود و موضوعات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را نیز تحت الشاع قرار می دهد که در این زمینه تدوین سیاست های غذایی یکی از پیش شرط های تامین امنیت غذایی است. که همواره مورد توجه متولیان امر بوده و هست.
به مناسبت روز جهانی غذا به مانند سال های گذشته این معاونت اقداماتی برای آموزش و اطلاع رسانی با توجه به شعار «حق برخورداری از غذا برای یک زندگی بهتر و آینده ای روشن تر » ترتیب داده است.
جا دارد ضمن تاکید بر آگاه سازی مردم و جامع به آسیب های موجود، از تلاش و خدمات بی شائبه و روز افزون جمع خستگی ناپذیر فعالان و دست اندر کاران حوزه تامین، تولید، توزیع و نظارت بر غذای سالم و همکاری حوزه غذا و تغذیه تقدیر کرده و برای همه این عزیزان که با روحیه خستگی ناپذیر، کیفیت و سلامت را به مردم خود عرضه می دارند، از در گاه ایزد منان، بهترین ها را آرزو کنم.
نظر دهید