لیست اخبار صفحه :15
رتبه نخست سلامت غذای منطقه به ایران تعلق دارد
وزیر بهداشت در همایش روز جهانی غذا:

رتبه نخست سلامت غذای منطقه به ایران تعلق دارد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در همایش روز جهانی غذا در سالن همایش های بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام کرد: ایران در تمام شاخص‌های سلامت از جمله تولیدات غذایی سرآمد منطقه است.

کسب جایگاه برتر حوزه غذا و دارو برای دانشگاه علوم پزشکی ایران/ پایشی با 9 فایده برای سلامت مردم
رتبه ای به نام دانشگاه به نفع مردم؛

کسب جایگاه برتر حوزه غذا و دارو برای دانشگاه علوم پزشکی ایران/ پایشی با 9 فایده برای سلامت مردم

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران موفق به کسب رتبه برتر پایش برنامه عملیاتی معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی سطح یک کشوری در سال1400 شد. این پایش دربرگیرنده کم شدن اسیدهای چرب ترانس در روغن ها و کاهش قند و نمک در مواد غذایی و آشامیدنی است.