لیست اخبار صفحه :1
اهمیت ایمنی و بهداشت مواد غذایی در بیمارستان‌ها

اهمیت ایمنی و بهداشت مواد غذایی در بیمارستان‌ها

بهداشت مواد غذایی در بیمارستان‌ها کلیدی است زیرا بیماران با سیستم ایمنی ضعیف‌تر هستند و هرگونه آلودگی غذایی می‌تواند منجر به عوارض جدی شود. رعایت اصول ایمنی در تهیه، پخت، نگهداری و سرو غذا ضروری است.

آموزش‌، غربالگری‌ و دسترسی به خدمات درمانی برای کاهش بار بیماری سرطان
به مناسبت پویش ملی پیشگیری و مبارزه با سرطان مطرح شد

آموزش‌، غربالگری‌ و دسترسی به خدمات درمانی برای کاهش بار بیماری سرطان

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت پویش ملی پیشگیری و مبارزه با سرطان در یادداشتی نوشت: معاونت بهداشت این دانشگاه با همراهی سایر نهادها و سازمان‌های مرتبط، برنامه‌های متعددی را برای ارتقای سلامت جامعه و کاهش بار بیماری سرطان به اجرا گذاشته است. این برنامه‌ها شامل آموزش‌های عمومی، انجام غربالگری‌های منظم، ایجاد دسترسی بهتر به خدمات درمانی است.