بازدید از تصفیهخانه فاضلاب شهرک قدس تهران تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران
جلسات توجیهی و بازدید از تصفیهخانه فاضلاب شهرک قدس تهران در راستای بررسی و ارزیابی چکلیستهای پیوست سلامت تأسیسات فاضلاب تحت پوشش مرکز بهداشت شمال غرب 2 دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
رئیس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد:
تولید بیش از 3500 محصول و فرآورده طبیعی و طب سنتی در کشور
رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت و رئیس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: تولید بیش از 3500 محصول و فرآورده طبیعی و طب سنتی در کشور محصول تلاش محققین، دانشمندان و صنعتگران است.
ظرفیتهای پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی ایران در نشست تخصصی سایبر الکترونیک معرفی شد
نشست کمیتههای علمی و تخصصی سایبر الکترونیک سازمان پدافند غیرعامل کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد و طی آن، ظرفیتها و برنامههای این دانشگاه در حوزه پدافند غیرعامل معرفی شد.
برگزاری کمیته پیشگیری از مرگ کودکان در مرکز بهداشت شمال غرب 2 دانشگاه علوم پزشکی ایران
کمیته پیشگیری از مرگ کودکان 1- 59 ماهه در مرکز بهداشت شمال غرب 2 دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد. هدف اصلی این نشست، ارتقاء هماهنگی بینبخشی و ارائه برنامههای کاربردی به منظور پیشگیری از مرگ کودکان در این بازه سنی بوده است.
بازدید میدانی مدیران بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران از اجرای طرح تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال
سرپرست مرکز شمال غرب 2 دانشگاه علوم پزشکی ایران به همراه مدیران ستادی و محیطی این واحد از روند اجرای طرح تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال (ماپینگ آپ) در منطقه فرحزاد بازدید کردند.
از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛
مرحله نخست واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در غرب تهران انجام شد
عملیات ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال در غرب تهران از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد. در این برنامه تمام کودکان زیر 5 سال اتباغ غیر ایرانی و ایرانی های همجوار اتباع طی دو نوبت در فروردین و اردیبهشت با دو قطره خوراکی فلج اطفال واکسینه میشوند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران:
خدمات بهداشت دانشگاهها تضمین سلامت مردم است
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در دیدار با سرپرستان مراکز خدمات جامع سلامت و مدیران ستادی و سایر نیروهای مرکز بهداشت غرب گفت: خدمات بهداشتی از جمله واکسیناسیون، مراقبت از گروههای پرخطر مادران و نوزادان، مراقبت فعال سالمندان و میانسال، خدمات پزشکی، دندانپزشکی، فعالیت های بهداشت محیط و حرفه ای و آزمایشگاه ها و ...است که سلامت جامعه را تضمین میکند.
موارد مهم در زمان خرید سوسیس و کالباس
سرپرست اداره امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: فرآوردههایی که کمتر از 40 درصد گوشت دارند، عمدتاً از ترکیباتی مانند آرد، سویا، روغن و مواد افزودنی تشکیل شدهاند و ارزش تغذیهای پایینتری دارند. فرآوردههایی که بین 40 تا 60 درصد گوشت دارند، از نظر کیفیت در سطح متوسط قرار میگیرند و محصولاتی که بیش از 60 درصد گوشت دارند، در صورت تولید از سوی واحدهای مجاز و معتبر، از نظر پروتئینی مناسبتر هستند.
روز شمار هفته سلامت 1404 اعلام شد
شعار اصلی و روز شمار هفته سلامت 1404 به طور رسمی اعلام شد.
گزارش بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران از مراکز غذایی ملارد، غربیترین شهرستان تهران
سرپرست شبکه بهداشت و درمان ملارد دانشگاه علوم پزشکی ایران به تشریح فعالیت نظارتی از 9 هزار و 591 امکنه مواد غذایی و معدوم سازی 26 تن مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته در ایام نوروز پرداخت.