• 1404/03/03 - 10:03
  • - تعداد بازدید: 42
  • - تعداد بازدیدکننده: 38
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZaWHo
دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی:

توسعه کاربردی هوش مصنوعی در علوم پزشکی نیازمند نگاه فرابخشی و سرمایه گذاری است

دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی در بازدید از دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: توسعه و کاربرد اثربخش رشته هوش مصنوعی درعلوم پزشکی نیازمند نگاه فرابخشی و سرمایه گذاری است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوی‌های نوین پزشکی، دکتر طوبی غضنفری در بازدید از دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران بر اهمیت ارزیابی میزان دستیابی رشته‌های جدید به اهداف تعیین‌شده و بررسی چالش‌ها و مشکلات موجود تاکید کرد.

 

وی با بیان اینکه پیش بینی زیرساخت‌ها و تامین نیروی انسانی علمی مورد نیاز در راه اندازی رشته های تحصیلی جدید ضروری است، یادآور شد: اطمینان از وجود احساس شکوفایی و یادگیری و امید به آینده در نزد دانشجویان نیز می تواند، مسیر راه را برای توسعه این رشته ها در سایر دانشگاه ها هموارتر کند.

 

غضنفری با اشاره به دیدار خود با دانشجویان گروه هوش مصنوعی در علوم پزشکی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، گفت: دانشجویان این گروه با وجود اینکه با پیش‌زمینه‌های مختلف از جمله پزشکی و فنی علاقه مند به تحصیل در این رشته شده اند، در حال حاضر اشتراک نظرهای قابل توجهی دارند و به نوعی هم زبان شده اند.

 

وی ادامه داد: اساتید و دانشجویان سعی کرده اند با هدف شناسایی و حل مشکلات نظام سلامت با مراکز درمانی، همکاری خوبی داشته باشند و پروژه های دانشجویی با نگاه حل مسئله پیش می روند.

 

غضنفری گفت: امیدوارم با مدیریت خوبی که در این دانشکده وجود دارد، این مسیر با همین نگاه و حساسیت‌ها پیش برود و با تربیت متخصصین هوش مصنوعی، شاهد کاربرد مفید و اثربخش آن درحوزه پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری ‌ها باشیم.

 

دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی در پایان خاطرنشان کرد: رشته هوش مصنوعی در علوم پزشکی نیاز به نگاه فرابخشی و سرمایه گذاری برای توسعه آن دارد، از این جهت لازم است اساتید و دانشجویان از سوی دانشگاه، وزارت بهداشت، معاونت علمی و سایر مراجع بالاتر حمایت شوند.

 

جغتایی: مرزبندی میان گروه های آموزشی، مانع پژوهش‌های بین رشته‌ای است

دکتر محمد جغتایی رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی نیز در این بازدید عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران از نخستین‌ها در راه اندازی رشته های نوین پزشکی در کشور است؛ برخی از رشته‌ها نیز در زمان ادغام با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی شدند و بعداً در دانشگاه علوم پزشکی  ایران توسعه پیدا کردند.

 

وی با بیان اینکه معیارهای سخت‌گیرانه برای جذب هیئت علمی در این دانشکده برقرار است، افزود: فارغ‌التحصیلی از دانشگاه‌های درجه یک، انتشار مقالات با IF بالای ۲ با تمرکز بر فناوری  از شاخص های مورد نظر برای جذب هیئت علمی هستند.

 

جغتایی گفت: متاسفانه وجود گروه‌های آموزشی مستقل موجب مرزبندی در نظام آموزشی کشور ما شده و همین موضوع به مانعی برای کارهای بین‌رشته‌ای می شود؛ ما در دانشکده فناوری های نوین پزشکی سعی کرده ایم این مرزها برداشته شوند و پروژه های مشترک پژوهشی تعریف شوند.

 

وی همچنین با تاکید بر اهمیت نزدیک کردن ایده های پژوهشی به بالین، ادامه داد: حدود 90 درصد پروژه های پژوهشی اساتید و دانشجویان دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران در این چارچوب تعریف می شوند و در مورد پروژه های گروه هوش مصنوعی می توان گفت، تمامی آنها به استفاده از فناوری‌های پیشرفته در بالین توجه دارند.

  • گروه خبری : اخبار برتر,علمی
  • کد خبر : 349477
کپی لینک کوتاه:
مدیر  سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید