لیست اخبار صفحه :108
توانمندسازی دانشجویان دانشگاه وارث الانبیاء عراق از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران
در راستای آموزش حوزه سلامت در حوادث و بلایا و پرستاری صورت پذیرفت

توانمندسازی دانشجویان دانشگاه وارث الانبیاء عراق از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران

تفاهم نامه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران برای برگزاری دوره های آموزشی رشته های سلامت در حوادث و بلایا و پرستاری در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری برای دانشجویان دانشگاه وارث الانبیا کشور عراق، به امضا رسید.

با سلامتکده طب سنتی بهشت دانشگاه علوم پزشکی ایران بیشتر آشنا شوید

با سلامتکده طب سنتی بهشت دانشگاه علوم پزشکی ایران بیشتر آشنا شوید

سلامتکده طب سنتی بهشت دانشگاه علوم پزشکی ایران با بهره مندی از حضور اعضای هیئت علمی مجرب، با به کارگیری از روش های درمانی استاندارد و با در نظر گرفتن ملاحظات علمی مبتنی بر شواهد در حوزه طب سنتی و مکمل در زمینه های پیشگیری و درمان، به ارائه خدمت می پردازد.

چرا سردرد می‌گیریم
یک متخصص طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران تشریح کرد

چرا سردرد می‌گیریم

پزشک و متخصص طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران به تشریح علت سردردها که شایع‌ترین بیماری مغز و اعصاب است، پرداخت.

بهبود سلامت نوزادان با اجرای پروژه گام‌های ده‌گانه از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران

بهبود سلامت نوزادان با اجرای پروژه گام‌های ده‌گانه از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران

کارگاه آموزشی «شیوه‌نامه بهبود کیفیت عملکرد مبتنی بر شواهد گام‌های ده‌گانه» برای گروه هدف مراقبین سلامت در راستای اجرایی شدن پروژه EPIQ ( بهبود کیفیت برنامه سلامت نوزادان) از سوی شبکه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار برگزار شد.

پذیرش دکترای حرفه‌ای فیزیوتراپی از مرداد 1403 در دانشگاه علوم پزشکی ایران
در جشن دانش آموختگی دانشجویان علوم توانبخشی مطرح شد

پذیرش دکترای حرفه‌ای فیزیوتراپی از مرداد 1403 در دانشگاه علوم پزشکی ایران

رئیس دانشکده علوم توانبخشی در جمع فارغ التحصیلان کارشناسی ورودی 99 گفت: پذیرش دانشجوی دکترای حرفه‌ای فیزیوتراپی برای نخستین بار در این دانشکده از مرداد ماه انجام می‌شود و تصویب دکترای حرفه‌ای، در دیگر رشته‌ها از اولویت‌های برنامه های امسال است.

بورانی اسفناج یک میان وعده ایرانی خوشمزه و پر انرژی

بورانی اسفناج یک میان وعده ایرانی خوشمزه و پر انرژی

بورانی اسفناج، یک میان وعده ایرانی با ترکیب ماست و اسفناج است که به صورت پخته یا خام تهیه می‌شود. این خوراک خوشمزه برای کاهش حرارت بدن مفید است اما به دلیل اگزالات موجود در اسفناج، منبع خوبی برای آهن و کلسیم نیست و بهتر است به عنوان میان وعده مصرف شود.