ارائه خدمات آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی ایران به پژوهشگران
آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی ایران، خدمات آزمایشگاهی متنوعی را در حوزه زیستفناوری، سلولی و مولکولی، شیمی، میکروبی و سایر حوزهها ارائه میدهد.
به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، لیلا موسویزاده سرپرست آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی ایران به معرفی این مجموعه پرداخت و گفت: این آزمایشگاه که زیر مجموعه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه فعالیت دارد، با هدف ایجاد بستری مناسب برای ارائه خدمات آزمایشگاهی به اساتید و محققین داخل و خارج دانشگاه و استفاده بهتر از ظرفیتهای آزمایشگاهی کشور تشکیل شده است.
وی ادامه داد: این مجتمع آزمایشگاهی مجوز تاسیس خود را با حمایت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای تسهیل پژوهش و خدماترسانی دریافت کرده و شامل آزمایشگاههای میکروسکوپی، کشت سلول، مولکولی، شیمی، بافت، ویروس و میکروب، میکروفلوئیدیک و تصویربرداری است.
رفع نیاز محققان با طیف گسترده تجهیزات و خدمات آزمایشگاهی
سرپرست آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به قابلیت ارائه طیف گستردهای از خدمات آزمایشگاهی با تکیه بر تجهیزات این حوزه عنوان کرد: با بهرهمندی از تجهیزات پیشرفتهای همچون پرینتر زیستی سه بعدی، میکروسکوپ تمام نگاری دیجیتالی، تجهیزات کشت سلول، هموژنایزر التراسونیک، طیفسنج تحرک یونی، الایزاریدر، راکتور، روتاری، اکسترودر، فلوویژن و میکروفلوئیدیک که تنها بخشی از تجهیزات این مجموعه به شمار میرود، خدمات متنوعی به محققان، پژوهشگران و فناوران ارائه میشود که به آنان در رسیدن به نتایج مطلوب و اثربخش کمک میکند.
وی ادامه داد: این آزمایشگاه برای دانشجویان داخل دانشگاه تخفیف ۳۰ درصدی قائل شده است و برای دانشجویان خارج از دانشگاه که به طور مداوم از خدمات این آزمایشگاه استفاده کنند تخفیف ویژه اعمال میکند.
موسویزاده هدف از برگزاری دورههای آموزشی این مرکز را آموزش تخصصی و کاربردی هر یک از تکنیکها و تجهیزات به دانشجویان و علاقهمندان دانست و گفت: این آزمایشگاه علاوه بر اینکه آمادگی برگزاری کارگاههای تخصصی مرتبط با تجهیزات موجود را دارد بستری جهت برگزاری کارگاههای آموزشی مراکز دیگر نیز فراهم کرده است.
برگزاری دورههای آموزشی متنوع
وی به معرفی کارگاههای برگزار شده پرداخت و عنوان کرد: تاکنون کارگاههای آموزشی در حوزههایی همچون وسترن بلات، اصول کشت سلولهای بنیادی و کاربردهای آن، بررسی ظرفیتهای تحقیقاتی و کاربردی فرایندهای خشککن پاششی، خشککن انجمادی، فراوری مواد با استفاده از تکنیک پلتسازی، اخلاق در پژوهش، اخلاق در کارآزمایی، جداسازی سلول از بافت، فلوسایتومتری و... در این مجموعه آزمایشگاهی و تحیقاتی برگزار شده است.
سرپرست آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر اینکه شکلگیری شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی نقش قابل توجهی در ارائه گسترده خدمات و توسعه فعالیتهای آزمایشگاهی داشته است، مطرح کرد: حمایتهای این شبکه در زمینه ارائه امتیاز به دانشجویان و تشویق آنها برای استفاده بهینه از تجهیزات و خدمات آزمایشگاهها، آموزش دستگاهها و همکاری در تعمیر تجهیزات خراب شده و اطلاعرسانی اخبار مربوط به آزمایشگاههای عضو و همپنین کارگاهها و دورههای آموزشی بسیار مفید است.
وی با بیان اینکه هزینه کارگاهها برای دانشجویان بالا است، گفت: امیدوار هستیم با همکاری و حمایتهای شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، تمهیداتی برای این موضوع در نظر گرفته شود تا اشتیاق دانشجویان و محققان برای شرکت در این دورهها افزایش پیدا کند.
گفتنی است، مجموعه آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی ایران که در استان تهران استقرار دارد و به تازگی در میان مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی به درجه توانمند ارتقا عضویت یافته است و خدمات خود را به طور گسترده به متقاضیان سراسر کشور از جمله اعضای باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی ارائه میکند.
پایان مطلب//